Polyák Lilla férje kimondta az igazságot házasságukról
2020-12-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gömöri András Máté a Best magazin hasábjain árulta el, hogy már fiatal korában megtanulta az édesapjától és két jóval idősebb bátyjától, hogy egy kapcsolatban a szerelmes szavaknál is sokkal fontosabbak az apróbb figyelmességek. Ahogy magyarázza, soha nem felejti el, amit édesapjától látott: a gáláns udvarlást. Ezen elv szerint élt mindig is, nem volt ez másként, amikor tehetségének köszönhetően az Operettszínház sztárja lett és megismerte az igazit Polyák Lilla személyében.

Sikerült meghódítania Lillát, amiben a kisugárzása és a lelke mellett szerepet játszottak azok az apró gesztusok is, amiket még az édesapjától látott. Ha Lilla elejtette, hogy nem volt ideje kávét venni, Máté megtalálta a módját, hogy elsurranjon a büfébe, és vegyen neki, persze, úgy, ahogy szereti. Ezek a fontos kis cselekedetek azóta is jellemzőek a kapcsolatukra.

– A minap például hullafáradtan tett egy kitérőt hazafelé a kedvenc teám miatt, de ha nekem, mondjuk, hosszabb szünetem van az RTL Klub Keresztanyu című új sorozatának forgatása közben, biztos, hogy elugrom hozzá egy puszira, vagy elmegyünk ebédelni. Szoktunk randevúzni, sétálni az erdőben, mert az idő múlásával óhatatlanul megjelenik a sunnyogó ördög: a napi rutin, amit azonnal észre kell venni. A mi házasságunk egy csoda, de ezt a csodát meg is kell ám tartani!

Forrás: Blikk