Randi egy alacsony férfival? Így hidalja át a szerelem a fizikai adottságokat
2022-09-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Köztudott tény, hogy a legtöbb embernél számít a magasság párkeresésnél. Egy magas férfit mindenki vonzóbbnak, erősebbnek és magabiztosnak ítél meg már azelőtt, hogy bármit is tudna róla. Ráadásul az évszázadok során általánossá vált az a fajta jelenség is, hogy egy férfi-nő kapcsolatban az erősebbik nem képviselője a magasabb is. Ezért is jellemző, hogy a nők már a személyes találkozás előtt ellenőrzik a potenciális jelölt magasságát, és egy alacsony pasival el sem mennek randevúzni.

De tényleg ennyire számít a magasság a szerelemben? Nőként általában egy őszinte, elkötelezett és odaadó férfira vágyunk, és ezek a tulajdonságok egyáltalán nem függenek össze a külső adottságokkal. Márpedig, ha ezt az egyetlen, lényegében jelentéktelen tényezőt kivesszük a képletből, akkor máris sokszorosára növelhetjük a pártalálási esélyeinket.

Milyen előnyei lehetnek annak, ha egy alacsony férfival randizol?

Őszintébb és hűségesebb, mint magasabb társai

Kutatások igazolták, hogy az alacsony férfiakra inkább jellemző, hogy nem a külső alapján ítélkeznek, és sokkal hűségesebbek, illetve kitartóbbak egy kapcsolatban, mint a magasabb társaik.

Ha Te is alacsony vagy, máris van közös témátok

Mivel ő maga is egész életében küzd az előítéletekkel, ezért sokkal megértőbb lesz a magasságodból adódóan Téged ért atrocitások és nehézségek miatt. Egy ilyen közös kapcsolódási pont pedig mindig jó alap egy komoly kapcsolathoz.

Az alacsonyabb férfiak előzékenyebbek

Szintén több tanulmány bemutatta, hogy a kisebb növésű férfiak előzékenyebbek, mert így próbálják kompenzálni külső hiányosságaikat társuk felé. Jellemzően érzékenyebbek, kedvesebbek és próbálják a partnerük minden vágyát a középpontba állítani.

Több lehetőséged van rátalálni az Igazira

Ha nem zárod ki őket már a keresési folyamat elején, akkor nagyobb esélyed lesz rátalálni életed szerelmére is, hiszen sokkal nagyobb halmazból válogathatsz.

Ez is érdekelhet! - 5 jel, ami segít felismerni a lelki társad

5 jó tanács, ha egy alacsonyabb férfival randizol!

1. Ne hozd fel ezt a témát, csak akkor, ha kifejezetten ő szeretne beszélni róla. Eszedbe se jusson viccelődni ezen!

2. Légy bizakodó – soha nem lehetetlen átlépni az általános sztereotípiákon!

3. Ne érezd rosszul emiatt magad! Egy ilyen randival csak azt bizonyítod, hogy egy nyitott személyiség vagy.

4. A kapcsolat minősége számít, koncentrálj az előnyökre!

5. Keresd a partnered jó tulajdonságait, és persze, hogy a személyiségetek mennyire illik össze!

Hasonló bejegyzések