5 jel, ami segít felismerni a lelki társad
2018-09-24  /  Szerző:   /   Szerelem Sokan már gyerekkoruk óta álmodoznak arról, hogy egyszer majd megismerik a hercegüket, a lelki társukat, akivel boldogan leélhetik majd az életüket. Ezek a vágyakozások többnyire azért élnek az emberekben, mert a mesékből, a romantikus regényekből és szerelmes filmekből inspirálódnak. Azonban a valóságban az ideális társ megtalálása nagy valószínűséggel másképpen fog történni, sőt az is lehetséges, hogy több évtizednek kell eltelnie mindaddig, míg megtalálják azt a személyt, akiről úgy érzik, hogy a lelki társuk lehetne akár egy életre.

Mindezek mellett azonban, ha körbenézünk magunk körül, rájövünk arra, hogy mégis vannak olyan párok, akik bebizonyítják azt, hogy az igaz, sírig tartó szerelem és a lelki társ valóban létezik. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt az öt jelet, ami segít felismerni, hogy megtaláltad a lelki társad.

1. A megérzés erősebb, mint bármikor

Amikor megismered a lelki társad, akkor az intuíció, a megérzés igen erősen jelezni fog. Néha ez úgy nyilvánul meg, mintha szerelmes lennél első látásra, máskor pedig azt érezheted, mintha mindig is ismerted volna az illetőt. Ha a megismerkedésetek első pillanatában már kényelmesen érzed magad egy személy mellett, akkor nagy esély van arra, hogy az azzal a személlyel kialakított párkapcsolat a későbbiekben is valóban működjön.

2. Nagyon jó barátok vagytok

Létezik egy tévhit miszerint a párok nem lehetnek közeli barátok. Azonban a valóság az, hogy az erős barátság a hosszú távú szerelmi kapcsolat alapja. Amikor megtalálod a lelki társad, akkor egyben megtalálod a legjobb barátodat is. Amikor megismered a lelki társad, észreveszed majd, hogy sokkal bensőségesebb kapcsolatba kerülsz vele, mint a többi barátoddal. A barátság mellett az érzelmeiteket is megosztjátok egymással, így egymás támaszaivá és bizalmasaivá is váltok.

3. Kölcsönösen tisztelitek egymást

Nagyon sok esetben a párkapcsolatok amiatt mennek tönkre, mert a felek megpróbálják megváltoztatni egymást vagy, mert nem bíznak meg egymásban vagy, mert nem tisztelik egymást. A valódi, szerelemmel fűtött párkapcsolatban azonban a felek alapvetően tiszteletben tartják egymást, ez a tisztelet pedig a kölcsönös megismerésen alapul.

4. Kölcsönös kihívásokat támasztotok egymással szemben

A tökéletes partner, a lelki társad nem csak a múltban történt dolgok miatt csodál, hanem fölnyitja a szemed mindazon lehetőségekre is, melyeket ezentúl meg tudsz majd tenni. Ezzel pedig biztat arra, hogy kilépj a komfortzónádból és megvalósítsd az álmaidat.

5. Harcoltok a kapcsolatért

Az biztos, hogy konfliktus nélküli párkapcsolat nem létezik. Időközben mindig lesznek akadályok és nehéz időszakok. Azonban az igazi párkapcsolatok, a lelki társak a nehéz időszakokban sem adják fel a küzdelmet, sőt a konfliktusok és nehézségek által még erősebbekké válnak, mert tudják azt, hogy közösen, együttes erővel tovább tudnak majd menni és le tudják győzni az élet viharait is.