Radics Gigi újra szerelmes
2020-03-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Újra szerelmes Radics Gigi (23). Az énekesnő nem akart tovább titkolózni, és megosztott egy fotót internetes közösségi oldalán, amelyen új párjával, Mikus Áron szobrásszal láthatóak. A fiatalokon látszik, hogy nagyon boldogok, s bár egyelőre nem szerettek volna részleteket elárulni a kapcsolatukról, azt már nem titkolják tovább, hogy egy párt alkotnak.

Sőt a szemfüles rajongók arra is rájöhettek, hogy Gigi és Áron kapcsolata már hónapok óta tart, az énekesnő ugyanis már négy hónapja is szívecskékkel kommentelte kedvese képeit a közösségi oldalon, s a szobrász sem fukarkodott a „rejtett üzenetekkel”, Kaliforniában készült képéhez írt kommentjében is Gigi nevét említette meg.

– Gigi boldog, szinte sugárzik, de ez a fotóin is látszik. Komolyan gondolják Áronnal a kapcsolatukat, ezért is döntöttek úgy, hogy a nyilvánosság előtt is vállalják, és megosztanak egy szép, közös fotót – súgta meg a Blikknek az énekesnő egyik barátja.

A fiatal énekesnő nagyon megérdemli a váratlanul rátalált szerelmet, mivel legutóbbi kapcsolata nem volt sikeres, hiszen modell párjától egy fél világ választotta el. Gigi tavaly nyáron mesélt arról, miért is ért véget románcuk az amerikai kedvesével, Kaijal.

– Tulajdonképpen nem is szakítottunk klasszikusan, csak beláttuk, hogy az óriási távolság, a rengeteg teendő nem igazán építi a párkapcsolatunkat. Ezt megbeszéltük, így a kapcsolatunk barátsággá szelídült. Nagyon jót tett mindkettőnk lelkének, hogy ezt beláttuk, én emiatt különösen boldog vagyok. Fontos, hogy felnőttként tudjuk kezelni a dolgot – mesélte akkoriban a Blikknek Gigi, aki azt is elmondta, hogy hiába utazott ki gyakran Los Angelesben élő párjához, valamint beszéltek napjában többször, a távolság miatt szinte lehetetlen volt működtetni a kapcsolatot.

 

Az énekesnő korábban arról mesélt a Joshi, a legjobb barát című műsorban, hogy őt sosem zavarta a nagy korkülönbség, sőt, nem is tudná elképzelni, ha vele egykorú párja lenne. A sors fintora, hogy a már fiatalon is elismert és keresett szobrász mindössze két évvel idősebb Giginél, ám úgy tűnik, ez nem okoz problémát, ahogyan a távolság sem, hiszen mind a ketten Magyarországon élnek.

 

Forrás: Blikk