Radics Gigi az anyaság boldog pillanatairól vallott
2020-10-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Radics Gigi (24) boldogabb, mint valaha. Az énekesnő és kedvese, Mikus Áron (26) gyermeke, Bella már több mint egyhetes, szépen fejlődik, és a boldog szülők örömmel figyelik minden apró rezdülését. A kivirult kismama a Blikknek mesélt arról, mennyire élvez minden pillanatot.

– Minden a legnagyobb rendben, jól vagyunk, nagyon boldog mindenki. Bella pici súllyal született, de csodásan fejlődik, gyarapodik, már több mint három kiló – kezdte a Blikknek Gigi.

– A napokban voltunk az első vizsgálaton a gyermekorvosnál. Nagyon izgultam, de ez természetes, hiszen egy édesanya számára a legfontosabb, hogy a gyereke egészséges legyen. Szerencsére mindent rendben találtak, az immunrendszere is jól fejlődik, minden úgy történik, ahogyan az meg van írva. A hallása is tökéletes a kislányomnak, remélem, neki is olyan abszolút hallása lesz, mint nekem – mesélte nevetve az énekesnő.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Az első gyermek érkezése minden pár életét felborítja. Éjszakánként, ha a pici nem alszik, akkor a szülők sem, sőt, az is teljesen normális, ha az újdonsült anyuka sokszor tanácstalan.

– Szerencsére az éjszakákkal nincsen probléma, Bella nagyon nyugodt baba. Édesanyám gyakran segít, nagyon rutinos, hiszen felnevelt két gyermeket is. Legutóbb ő jött el velem a vizsgálatokra. Közel lakunk a szüleimhez, tudom, hogy bármikor és bármiben számíthatok rájuk. Alapvetően mindent egyedül intézek, valahogy ösztönösen jön, mit kell tennem, ha Bella sír, vagy ha fáj a pocakja. Ettől függetlenül nem gond számomra, hogy segítséget kérjek. Áron nagyon jó apuka, de sokat dolgozik, mégis segít mindenben – tette hozzá Radics Gigi, akinek kezét nyár végén kérte meg kedvese.

– A keresztelő és az esküvő időpontját még nem tudjuk, de azt már igen, hogy mit visel Bella a templomban – nevette el magát Gigi.

– Rabócsi Renáta divattervező, aki az évek és a sok közös munka alatt a barátnőm is lett, külön tervezett a keresztelőre egy rózsaszín tüllruhát a picinek, egyből beleszerettem.- Hogy mi mikor állunk oltár elé, azt még nem tudjuk, de akárhányszor ránézek az eljegyzési gyűrűre, amit Áron saját maga tervezett, és ő is készített, akkor nagyon büszke vagyok rá, és mindig elérzékenyülök. Ez a gyűrű többet ér nekem, mint bármelyik gyémánttal díszített darab.

Gigi és L.L. Junior (39) régi jó barátok, ráadásul pár hét különbséggel születtek meg a lányaik. Gigi meglepetésként küldött is a kis Lilinek pár csodaszép darabot.

 

– Nagyon szépen köszönjük Giginek a csodás ajándékot. Bár egy pár nadrág még nagy Lilire, nagyon szép ruhákat kapott. Már nagyon várjuk, hogy mikor találkozhatnak a picik – mondta lapunknak Junior.

Forrás: Blikk