Rácz Jenő és szerelme már készülődnek az esküvőjükre
2021-04-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bár a nagy nap még odébb van, az RTL Klub sztárséfje Rácz Jenő, és a Nyerő Párosban megismert menyasszonya, Gyuricza Dóra már lázasan készülődnek esküvőjükre.

 

A jövendőbeli menyasszony betekintést engedett a Story magazinnak a ruha kiválasztásának folyamataiba is, kiderült például, hogy Dóri gyerekkorában sohasem álmodozott álomesküvőről, sőt, egészen a lánykérés pillanatáig úgy érezte, belőle soha sem lesz feleség.

Dórit akkor kapta el a szervezési láz, miután felpróbálta az első ruhát. – Amikor felvettem azt éreztem, ez a ruha gyönyörű! Hirtelen felerősödött a lelkesedésem. Jópár szalonban jártam, egyiket próbáltam a másik után. Egyik szebb volt, mint a másik. Csak álltam bennük és azon zakatolt az agyam, hogy hogy fogok én így dönteni. Annyira szépek ezek a ruhák és annyira szépnek érzi magát bennük egy nő, hogy egyszerűen lehetetlennek tűnt a választás – mesélte nevetve, édesanyja és nővére azonban nagy segítséget jelentettek a választás során.

– Az anyukám ellene van a túlzottan átlátszó, mélyen dekoltált daraboknak, és leszavazta őket. A testvéremnek érdekes módon épp azok a ruhák tetszettek, amiket az előzetes elképzeléseim szerint választottam ki. Hiába volt gyönyörű egy-egy elegáns darab, a nővérem szerint azok nem tükrözték a személyiségemet és ebben igazat adtam neki – mesélte a lapnak Dóri, aki próbálta a vőlegényt is bevonni a választásba, Jenő azonban hallani sem szeretett volna az egészről.

Bár tökéletes alakja miatt nincs rá szüksége, Dóri ha teheti heti ötször is ellátogat az edzőterembe, szeretné ugyanis ha a nagy napra tényleges tökéletesen passzolna rá a ruha és nem kellene amiatt aggódnia, hogy épp kap-e levegőt.

Forrás: Blikk