Rácz Gergő és felesége tökéletesen kiegészítik egymást
2021-05-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sok beszélgetéssel, lassan alakult ki az mára már mély és őszinte kapcsolat, amely Rácz Gergőt és feleségét, Beát jellemzi. Ez nem csak magánéletükre igaz, ugyanis Beatrix 5 éve Gergő menedzsereként dolgozik.“Teljesen véletlen volt ez a találkozás.” - mondja Bea. A pár második randija már Rácz Gergő memóriájának volt köszönhető. Először Gergő fellépése előtt futottak össze, az énekes elkérte a lány telefonszámát, de mobilja épp lemerült:

"Egész koncert alatt Bea telefonszámát memorizáltam" - mondja Gergő. Próbálkozása végül sikeres volt, másnap újra találkoztak -mindez 8 évvel ezelőtt volt.

2 és fél évvel ezelőtt született kislányuk, Lorina. A szülők hihetetlenül büszkék rá, állításuk szerint nem csak magyarul, hanem angolul is jól kommunikál.

“Aki látja, mind azzal indít, hogy ti nem tudjátok, mi az, hogy gyerek. 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakákat, mindent meg lehet vele beszélni, nagyon idilli családban élünk. Egyszer kocsival jöttünk haza, Gergő éppen telefonon beszélt, amikor Lorina megszólalt: “Anya, megvárom, amíg apa befejezi.” -idézi lányát nevetve Bea.

 

Beatrix kulturális területen dolgozott az egyetem elvégzése után. Számtalan alkalommal kísérte Gergőt a fellépésekre. Egy idő után úgy érezték, ez több is lehet hobbinál.

“Bátrak voltunk, megpróbáltuk és azt merem mondani, hogy bevált.”

A munka és a kapcsolat vegyítése nem jelent számukra problémát, úgy érzik, így minden komoly döntést együtt tudnak meghozni.

“Sokkal jobban működik egy kapcsolat akkor, ha még azt is tudjuk egymásról, hogy mi történik egymás életében munka szempontjából.” -teszi hozzá Gergő.

A Mostantól című sláger, melyet Gergő, Orsovai Renivel adott elő, letarolta a magyar zenei világot. Jelenleg több, mint 34 millió megtekintésnél tart a youtube-on. Tavaly ez lett az “Év dala” A Dal 2020 műsorában, így a Petőfi Zenei-díj tulajdonosai is lettek, emellett pedig Fonogram-díjat is kaptak.A sláger a megcsalás utáni megbocsátásról szól, így felmerülhet a kérdés, hogy Gergő felesége, hogyan képes félretenni a féltékenységét, ha Reni és Gergő a színpadon kifejezetten intim pillanatokat élnek át a zenén keresztül?

"Ha valamit szétválasztunk, a munka meg a magánélet között, akkor az szerintem ilyenkor történik meg. Pont én szoktam Reninek és Gergőnek is mondani, hogy ezt most tegyétek oda!" - hangsúlyozza Bea.

Rácz Gergőt a lehető legrosszabb pillanatban érte a sok elismerés. A koronavírus miatt a teleírt naptárt kidobhatták. A sztár próbált nem tudomást venni az elkeserítő helyzetről:

“Úgy csináltam, mintha egyszerűen elmaradt volna a hétvégi koncert, de tudom, hogy később ez elő fog jönni… Egyszer csak valószínűleg eljön az a pont, amikor ez jobban lecsapódik” -teszi hozzá.

Gergő viszont biztos benne: ha előre tudja, hogy a vírus keresztülhúzza számításaikat, akkor is kihozta volna a mega slágert.

A zeneszerző-énekes a COVID-19 járvány alatt sem unatkozott, szintén Orsovaival kihozták a “Titkod nem leszek” című dalt, mely máris a játszási listák élére közel 3 millió youtube-os megtekintésnél tart és a napokban kapta meg az “aranylemez” státuszt.Rácz e mellett épp 9 kilenc új számon dolgozik és alig várja a nyári -újrainduló- koncerteket.

Forrás: Blikk