Pszichológus kezeli a szakítás után összeomlott Shakirát
2022-08-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Padlóra küldte a Gerard Piquével való szakítás Shakirát. A kolumbiai énekesnő júniusban, 12 év után vetett véget kapcsolatának a Barcelona futballsztárjával, akit sajtóhírek szerint hűtlenségen kapott. A 45 esztendős popdíva fájdalmát tovább mélyítette, hogy a nála tíz évvel fiatalabb spanyol hátvéd nemrég már nyilvánosan jelent meg új szerelmével, az internetet pedig bejárta a felvétel, amelyen egy koncerten csókolóznak.– Rossz állapotban van, érzelmileg összetörte a szakítás. Pszichológus segítségét is igénybe kellett vennie. Sosem gondolta volna, hogy Piqué ilyesmire képes – árulta el az RCN Mundo spanyol rádiónak az énekesnőhöz közelálló újságíró, Jordi Martin.

Shakira és Piqué 2010 óta alkotott egy párt, kapcsolatukból két fiú született, a 9 éves Milan és a 7 éves Sasha. A különválás így hosszas joga huzavonába torkollhat, a kolumbiai popsztár ugyanis karrierje miatt visszaköltözik az Egyesült Államokba, s természetesen a gyermekeket is magával vinné.

– Hátra hagyta amerikai életét, amikor Spanyolországban költözött. Nem volt semmilyen kötődése az országhoz, nem voltak itt barátai, vállalkozásai. Mindent feladott ezért a szerelemért és a gyerekekért – magyarázta Martin, aki szerint egyértelműen Piqué új szerelme, a 22 éves szőke szépség, Clara Chía Marti feltűnése vezetett az álompár szakításához. – Tisztában volt a futballista hűtlenkedéseivel. Látta, hogy randizgat ezzel a lánnyal, akit a cégéhez vitt és aztán közel került hozzá. Miatta ért véget a szerelmük.Egy másik újságíró, a Piquéhez közel álló Antonio Rossi szerint viszont az pár kapcsolata már az előtt tönkrement, hogy a focista megismerte volna a Kosmos nevű sport- és médiabefektetési cégénél dolgozó fiatal lányt, s hűtlenségről szó sem volt.

Az viszont biztos, hogy Piqué sót hintett az énekesnő sebeibe azzal, hogy egy spanyolországi koncerten nyilvánosan jelent meg új kedvesével, akibe fülig szerelmes. A Telecinco spanyol televíziós csatorna szerint a szakításkor a felek megállapodtak abban, egy évig egyikük sem mutatkozik nyilvánosan új társ oldalán, de ezt az alkut a világ- és Európa-bajnok focista hamar felrúgta, ami alaposan felbosszantotta az énekesnőt. Róla egyébként az a hír járja, hogy az amerikai filmsztárral, Chris Evansszel randizik.

Piqué láthatóan élvezi az életet új párjával, a Barcelonánál azonban nem alakulnak jól a dolgai. Az új idény első két bajnokiját a kispadról nézte végig, korábbi csapattársa, Xavi Hernández vezetőedz,ő úgy tűnik, nem számít a korosodó hátvédre. Amikor Piqué helyzetéről kérdezték, a tréner sokatmondóan kijelentette, nem foglalkozik a nevekkel vagy az életkorral, csak a játékosai teljesítménye érdekli.

Forrás: Blikk