Polyák Lilla nyilvánosan vallott szerelmet
2017-02-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Szép szerelmes üzenetet írt kedvesének, Gömöri András Máténak Polyák Lilla. Nem szégyelli, sőt világgá kiáltotta érzelmeit: a Facebook-oldalán tette közzé, hogy mindenki lássa. Ha valaki kételkedett abban, hogy őszinte szerelmi kapcsolat van köztük, annak be kell látnia, hogy tévedett.

„Egy éve ezen a napon ez a fiú rám nézett, megfogta a kezem, és én újra hinni kezdtem abban, hogy lehetek még szerelmes, lehetek még boldog… És hogy fontos lehetek valakinek… Újra hinni kezdtem magamban… Köszönöm az első csodálatos évet, Máté” – írta Lilla nyílt levelében.A pár története valóban regénybe illő. 2015 decemberében derült ki, hogy Polyák Lilla és Homonnay Zsolt házassága zátonyra futott. Elmondták, hogy hiába próbálkoztak, nem tudták megmenteni. Lilla különösen szerette volna – már csak két kisfiuk miatt is – , ha sikerül rendbe hozni. Zsolt közben az Operettben, ahol mindketten dolgoznak, beleszeretett az egyik táncosba. Aztán 2016 januárjában megtörtént az, amire senki sem számított, Lilla viharos szerelmi viszonyba bonyolódott ifjú kollégájával, Mátéval.A Marie Antoinette próbái alatt bizonyossá vált, hogy ez igazi szerelem, nem arról van szó, hogy az összetört szívű nő revánsot vesz a volt férjen. És az idő őket igazolta. – Nagyon boldogok vagyunk együtt – mondta Lilla, amikor a Bors az üzenetről kérdezte. – Eddig sem titkolóztunk, úgy éreztem, nem rejtem véka alá a boldogságunkat. A múlt év a béke jegyében telt, már nincsenek indulatok. Szeptemberben hivatalosan is elváltunk. Megbékéltünk azzal, hogy az éle­tünk alapjaiban megváltozott, és hogy mozaikcsalád lettünk.

Valóban, kissé bizarr, hogy a love story mind a négy szereplője ugyanabban a színházban dolgozik. Gyakorlati szempontból viszont előnyös. Előfordul, hogy Máté Zsolt párjával beszéli meg, ki viszi a fiúkat teniszre, falat mászni vagy zongorázni. Komoly logisztikát igényel, hogy minden gyerek mindenhová eljusson úgy, hogy a szüleik folyamatosan külföldi turnékra utaznak, próbálnak vagy fellépnek. Mindenki mindenkit elfogadott, és ami a legfontosabb, a gyerekek jól kijönnek szüleik új párjával.Forrás: Bors