Polyák Lilla mesebeli szülinappal lepte meg férjét
2023-09-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Polyák Lilla 553,33 méter magasan ünnepelte a férje 31. születésnapját. Gömöri András Mátét Kanadában lepte meg a felesége.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla egy időre elbúcsúzott Magyarországtól, ugyanis Kanadában kezdenek új életet. Utóbbi rengeteget fog ingázni a kontinensek között, ugyanis 16 évvel fiatalabb férje páratlan lehetőséget kapott: felvették a Seneca College színész szakára, ami remek induló lehet egy nemzetközi karrierhez. A sztárpár minden bizonnyal körülbelül három évet fog kint tölteni, mivel kettő plusz egy éves Máté képzése. Jelenleg még az ismerőseiknél szálltak meg, de egy jó környéken lévő albérletet keresnek maguknak, hogy a lehető legjobban helyt tudjanak állni a külföldi tevékenységeik során. A színésznő kisebbik fia, Bulcsú is velük tartott, aki szintén kint fog majd tanulni, így több időt tölthetnek el együtt.

 

Máté a rengeteg utazás és szervezés mellett nem akarta nagy dobra verni a 31. születésnapját, azonban felesége egy mesebeli ajándékkal készült neki, melyről a színész az Instagram-oldalán számolt be.

30 évesen jártam először ebben az országban… Lillának azt mondtam akkor, hogy egyszer majd ott fenn a toronyban fogunk még ünnepelni. Erre a kicsi feleségem ide szervezte a 31. születésnapom. Köszönöm a megszámlálhatatlan sok köszöntést minden felületen követők, barátok, csapattársak és kollégák. Köszönöm a #canadianfam-nek Vikinek és Macnek, hogy ezt el is érhettük együtt. És neked is te kis csoda, hogy a legnagyobb felfordulás közepette is volt időd ilyen kis semmiséggel foglalkozni, mint a szülinapom

- érzékenyült el a CN Tower tetején.