Pintér Tibor feleségül venné Illyés Jenifert
2020-01-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár sokan nem gondolták, hogy a kapcsolatuk működhet, mégis sokat mélyült az elmúlt időszakban Pintér Tibor és Illyés Jenifer kapcsolata: a Nemzeti Lovas Színház igazgatója feleségül is venné a fiatal színésznőt, aki a Sztárban sztár leszek! című műsorban is feltűnt.

Elválaszthatatlan lett Pintér Tibor és kedvese. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója több mint egy éve alkot egy párt a nála több mint húsz évvel fiatalabb Illyés Jeniferrel, akivel már össze is költöztek. Tenya elárulta: szerinte nem lehet csupán a véletlen műve, hogy az egyik musicalben, amin közösen dolgoznak, házaspárt alakítanak, de azt sem tartja kizártnak, hogy a való életben is feleségül vegye Jenifert, aki korábban az X-Faktorban is szerencsét próbált.

 

– Ez az év a művészetről és a szerelemről fog szólni. Jenivel sokat mélyült a kapcsolatunk, de a Nemzeti Lovas Színházban is nagy munkában vagyunk. Jelenleg a Szilaj című musicalen dolgozunk, amiben Jeni lesz a feleségem. Szerintem ez nem véletlen. Egyelőre csak a darabban vagyunk házasok, de ha ez így folytatódik közöttünk, lehet, hogy hamarosan esküvő lesz a vége – mondta a Ripostnak Pintér Tibor, aki kedvesével már a Jimmy-musicalben is szerelmespárt alakított.

Forrás: Blikk