Pintér Tibor érettségi után összeköltözik párjával
2018-03-13  /  Szerző:   /   Szerelem Pintér Tibornak komoly szándékai vannak a nála 23 évvel fiatalabb barátnőjével: az összeköltözést tervezik, előtte azonban a lánynak még van egy nagy feladata.Pintér Tibor a fiatal Friderika mellett lelt a boldogságra egy évvel ezelőtt. Mostanra az összeköltözésen gondolkoznak, de egy akadály még áll románcuk előtt: az összebútorozás előtt Fridának le kell érettségiznie.

– Ha elvégzi az iskolát, felköltözik hozzám Budapestre. Itt képzeli el a jövőjét, méghozzá velem. Stabil a kapcsolatunk, de úgy érzem, hogy majd csak lakva ismerjük meg egymást igazán. Mostanában csak heti, kétheti rendszerességgel tudunk találkozni, ami mennyiségben igen kevés, de minőségben annál több – mondta Pintér Tibor a Lokálnak, s hozzátette még azt is, hogy a hatalmas korkülönbség, ami náluk is fennáll, a színészek világában egyáltalán nem számít egyedi esetnek.

– Olyankor maximálisan egymáséi vagyunk, igyekszünk minél inkább belefolyni a másik életébe. Ő gyakran elkísér az előadásokra, ott van velem a háttérben, míg én igyekszem őt jó tanácsokkal ellátni a jövőre nézve. Megvan köztünk a kémia, és azt hiszem, ez a legfontosabb.Kapcsolatuk azonban nem teljesen felhőtlen: néhány hónappal ezelőtt egy komolyabb mosolyszünet is volt köztük, amikor is a színész a nyilvánosság előtt flörtölt Tóth Andival. Tibor azonban most már biztos abban, hogy számára Frida az igazi.

– Azért választottam Fridit, mert ő képes tükröt tartani nekem. Engem annyi felszínes, kétszínű ember vesz körül nap mint nap, hogy megváltás, amikor vele vagyok – árulta el Pintér Tibor.

Forrás: Blikk