Peller Mariann Balira utazik a szakítása után
2023-10-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A festői Balira utazik egy valódi lélek körüli utazásra Peller Mariann, aki válása után még inkább belevetette magát a spiritualitás világába. A műsorvezető most csoportot szervez, akik a festői szigetre tett önismereti utazáson vele tartanának.

Mariann tavaly októberben jelentette be, hogy férjével, Juni Györggyel elválnak az útjaik. A spiritualitáshoz mindig is közel álló író-műsorvezető ezután talán még inkább az önismereti út irányába fordult. Mariann egy úgynevezett Lélekközösséget is létrehozott, hogy a nehéz élethelyzetben lévőknek kapaszkodót nyújthasson. A műsorvezető nemrég arról számolt be közösségi oldalán, hogy jövő februárban Balira utazik, és beleveti magát a festői indonéz sziget spirituális környezetébe. Az utazás minden bizonnyal feltöltődést jelent majd a szakítás után Pellernek.

"2024. Az év, amely során sok lehetőségünk lesz az utazásra - a lelkünk körül, és a fizikai valóban is! Elsőként, év elején Balit, az istenek szigetét vesszük célba! Tartsatok velem ezen a varázslatos, külső-belső utazáson!" - írta közösségi oldalán Peller Mariann, akinek a Lélekközösség honlapján az is kiderül, hogy a festői, tíznapos utazás félmillió forintba kerül.