Pataki Zita őszintén vallott az elmúlt időszak gyötrelmeiről
2019-11-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Pataki Zitának egy ország drukkolt, hogy összejöjjön végre a baba, ám a 45 éves időjós kilencedik lombikja is sikertelen lett, így le kellett mondania az anyaságról. Egy évvel a történtek után beszélt az elmúlt időszakról a Story-nak.

Pataki Zita

Visszatekintve a 45. születésnapomra, egy reményekkel teli Zitát látok. Akkor még testben és lélekben készültem a következő lombikbeavatkozásra: diétáztam, vitaminokat szedtem, próbáltam gondolatban, érzelmileg ráhangolódni az anyaságra. Tudtam, hogy a következő év fontos lesz ( ... ), az általános orvosi gyakorlat szerint csak 45 éves korig végeznek beültetést.(...) Hittem benne, hogy édesanya leszek, sőt, a 45 éves Pataki Zita jórészt csak az anyaságra koncentrált.

Zita az anyává válás küzdelmeit szerette volna mindvégig megosztani másokkal, ami végül sikerült is, s egy ország szorított az időjósnak. Vlogokat kezdett készíteni, amelyekben a küzdelmeivel kapcsolatban osztott meg minden érdekes és hasznos információt. A vlogolásnak köszönhetően a 2000 követővel rendelkező oldala 65 ezres követőbázissá duzzadt.

Pataki Zita

Ha most visszagondolok, azt kell mondanom, furcsa módon rengeteg mindent nyertem még úgy is, hogy nem lettem édesanya. Sokkal több vagyok mint egy esztendővel ezelőtt – utal a vlogokra Zita.

Példamutatásával és történetével sokakat megérintett és inspirált, s a Storynak egy történetet is elmesélt egy volt egyetemi csoporttárssal kapcsolatban:

Az egyik volt egyetemi csoporttársam, aki folyamatosan követte a vlogomat, a találkozásunkkor átölelt és sírva fakadt. Miközben engem sajnált, az is nyilvánvalóvá vált : a történetemnek köszönhetően jobban szereti a gyerekeit és türelmesebb is lett velük.

Mára teljesen elfogadta a helyzetet, így boldogan tud akár egy kisbabát is az ölébe venni. A férjével, Attilával pedig nagy szerelemben élnek.

Pataki Zita

Én imádok élni, ezzel együtt is! – utal a múlt traumáira.

Sokan mondják nekik azóta, hogy majd most természetes úton megfogan a gyerek, de ebben már nem reménykedik a boldog pár. Örökbefogadáson jelenleg nem gondolkoznak, más tölti ki az életüket. A férje, Attila asztalos végzettséget szerzett, sőt, otthonukban egy műhelyt is kialakítottak.

A gyerekre félretett pénznek is jó helyet találtak egy saját alapítvány létrehozása révén. Az alapítvány a Réka nevet kapta, mivel gyermeküknek is ezt a nevet adták volna.

Pataki Zita

Forrás: Blikk