Pataki Zita: „A legnagyobb vágyamat engedtem el”
2020-01-12  /  Szerző:   /   Párkapcsolat

Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila nagyon nehéz időszakon vannak túl, ugyanis a televíziós műsorvezetőnek a legnagyobb vágyát kellett elengednie.

Nagyon sok mindent felvállalt Pataki Zita és rengeteget dolgozott azért, hogy összejöjjön a lombik program. Még egy vlogot is indított „Az utolsó lombik” címmel, amiben kendőzetlenül mesélt mindenről. A program végeztével, azonban nem érkezett meg a várva vált pillanat, így végleg feladták a próbálkozást.

„Rólam egy ország tudja, hogy a legnagyobb vágyamat engedtem el a tavalyi évben. Ennek ellenére boldog voltam, amikor eljött a karácsony, és kettesben ünnepeltünk a szerelmemmel. boldogság, tettrekészség és erő jár át, ebben nagy szerepet játszott az is, hogy az adventi időszakban indult el az alapítványunk első nagy projektje” – kezdte Pataki Zita a Hot! magazinnak.


„Az az igazság, hogy az örökbefogadáson szinte mindenki elgondolkodik, akit meddőnek nyilvánítanak. Gyakran felteszik a kérdést, hogy miért nem fogadunk örökbe. Ez a „miért” lehet számonkérő és kíváncsiskodó is, miközben ez két ember nagyon komoly döntése” – mesélte a műsorvezető.

Így Zitának – bár egész máshogy, mint tervezte – sikerült kiteljesednie. Az alapítványa mellett egy ismeretterjesztő vlogsorozatot is indított „Meddőnek nyilvánítva” címmel, amiben mindenről tervez szót ejteni, ami a nehezített gyermekvállalást érinti. Kezdve a táplálkozással, majd a nevelőszülőségtől az örökbe fogadásig. Hiszen abban látta meg célját, hogy a hétköznapi embereknek segítsen.

„Tudtam az elején, hogy magamra égetem a lombik pecsétjét, de felelősséget éreztem, egyfajta küldetéstudatot, ezért is szeretnék segíteni azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek”– árulta el legújabb terveivel kapcsolatban Zita, aki egy előadássorozat indítását is tervezi, hogy segítse a párok kommunikációját.

Forrás: Blikk