Dagad a botrány a királyi családban
2020-01-12  /  Szerző:   /   Párkapcsolat

Sussex hercegnője, Meghan Markle a fia, Archie herceg nélkül tért vissza az Egyesült Királyságba a férjéhez, Harry herceghez, hogy rendezhessék az elmúlt napok eseményeit.

A hercegnő visszatért az Egyesült Királyságba, de a kis Archie herceg Kanadában maradt dadusa társaságában. A hercegnő látogatása a kialakult krízisnek köszönhető, ittléte után azonban egy ideig nem tervez visszatérni az Egyesült Királyságba. A mostani látogatása is mindössze három napig tartott, mivel Harry herceget magára hagyva Angliában visszautazott Kanadába.

Egy nappal a színfalak mögött kialakult dráma után az uralkodó rendkívüli gyűlést hívott össze, ahol Wales hercege, Vilmos herceg és Harry herceg jelentek meg. A királynő megmondta nekik, hogy megoldást kell találniuk erre a helyzetre napokon belül, illetve bemutatott pár olyan lehetséges feladatkört, ami megfelelhet a párnak.

Bennfentesek szerint a pár megtarthatja majd a királyi címet és élvezhetik az általuk igényelt függetlenséget. Hozzátették azonban, hogy a pár olyan bonyodalmat okozott ezzel, amit nehéz megoldani. A helyzet súlyosságát mutatja, hogy felkérték Priti Patel belügyminisztert, vegyen részt a tárgyalásokon. Figyelnie kell majd, ahogy ne essen bántódása a párnak, de az adófizetők pénze se erre menjen el, ha a kétlaki élet mellett döntenek – írja a Dailymail.

Forrás: Blikk