Patai Annát eljegyezte szerelme
2022-08-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Menyasszony lett a Megasztár egykori felfedezettjéből! Patai Annát a születésnapján lepte meg a párja egy gyűrűvel, a nagy kérdésre pedig a 23 éves lány boldogan mondott igent.

Annát 2010-ben ismerte meg az ország, hamar megkedvelték a kis énekest, aki már hét éve él párkapcsolatban Bencével, de arra nem számított, szerelme mire készül.

– Nagyon jól titkolta, semmit sem vettem észre a készülődéséből. A születésnapom alkalmával elvitt vacsorázni, majd felmentünk a budai várba sétálni, ott térdelt le elém és kérte meg a kezem. Annyira meghatódtam, hogy sírtam is – avatta be a Blikket a lánykérés részleteibe Anna, akinek az egész családja örült az eljegyzés hírének. – Bence tökéletesen ismeri az ízlésemet, tudja, hogy szeretem a letisztult ékszereket, egyszerűen odavagyok a gyűrűért!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anna Patai (@pannaofficial_) által megosztott bejegyzés


Az elmúlt években Anna a zenei és a színházi karrierjét is folyamatosan egyengette.

– Már a Megasztár után sok felkérést kaptam, több színházban is szerepeltem, de amit kiemelnék, az a Mary Poppins volt a Madách Színházban, amiben a főszereplő kislányt játszottam, illetve a Centrál Színházban Törőcsik Mari nénivel állhattam egy színpadon, ami igazán megtisztelő volt. Az általános iskolát magántanulóként jártam ki, de a gimnáziumba már a többi diákhoz hasonlóan bejártam, szerencsére a fellépésekre és a próbákra elengedtek – mondta a jelenleg a Dikh Rádióban műsorvezetőként dolgozó tehetség, aki Japánban is szerencsét próbált. - Egy nemzetközi tehetségkutatón indultam kétszer, először második helyezést értem el, másodjára viszont nyertem, hatalmas élmény volt. Az elmúlt időszakban több új dalom jelent meg, nemsokára Kökény Attilával lesz közös dalunk!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anna Patai (@pannaofficial_) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk