Pásztor Anna kezét megkérte a szerelme, mégsem lesz esküvő
2018-12-18  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Bár közel 29 éve boldog párkapcsolatban él, mégis tart a házasságtól Pásztor Anna (46). Ugyan kedvese már két alkalommal is megkérte a kezét, az Anna and the Barbies énekesnője fél a kötöttségtől.– Mondtam, hogy igen, csak ne legyen házasságkötés. Legyünk együtt az idők végezetéig, de ne legyen kötelező, mert megőrülök a láncoktól – mesélte Anna a Spektrum Home Tesztbeszéd felvételén.

Érzelmei ettől még erősek, és ezt az esetleges riválisoknak akár erővel is hajlandó a tudtára adni.

– Alapvetően nem vagyok féltékeny, de nem bírom, ha nem tisztel meg egy nő azzal, hogy nem előttem csinálja – jelentette ki az énekesnő. – Elmentünk egy partiba, ahol egy ex teljesen szemtelenül, mintha ott se lennék, elkezdett flörtölni a párommal. Elkaptam a mosdóban. Odanyomtam a falhoz, és azt mondtam neki, ezt be fogjuk fejezni. Leginkább te.Persze Anna kedvese, Balázs is óvja kapcsolatukat, ám nincs könnyű dolga, hiszen ő kezeli az énekesnő közösségi oldalait, így ő találkozik először a rajongók üzeneteivel – ahogy a jelenleg rács mögött ülő Jozef P. (30) írásait is ő látta először. Mint ismert, a dunaszerdahelyi férfi hosszú hónapokig zaklatta üzeneteivel Annát, majd nyáron egy késsel érkezett a koncertjére, ahol letartóztatták, az ügyészség pedig a közelmúltban emelt vádat ellene.

– A párom is féltékeny típus, de ő büszke, ezért nem mondja. Inkább érzem a rezzenéseiből. Én jobban ki vagyok téve ennek. Nyilván rengetegen vannak, akik közelednek, és ő ezt látja. Főleg hogy ő válaszol minden ilyen üzenetre – mesélte Anna, akihez nemcsak férfiak, de nők is közelednek. – Az a fajta erő, amit a színpadon képviselek, nemtelen, szex nélküli. Ehhez vonzódnak azok, akik maguk is erősek szeretnének lenni. Így egy csomó lány is. De most már tudják, mivel kétgyermekes anya vagyok, hogy van egy tényező, ami nélkül nem tudok élni. 

Forrás: Blikk