Pártai Lucia újra szerelmes
2023-01-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Aigner Szilárd 2016-ban hunyt el. Pártai Lucia a mai napig nehezen fogadja el nemcsak a férje, de az édesapja és a testvére halálát is. Eddig leginkább az unokái adtak neki erőt, ám most újabb oka van a boldogságra, ugyanis újra szerelmes lett.

„'Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok neki segítő társat, hozzá illőt'. Ez az írás Mózes I. könyvének 2. fejezetének 18. verse, ami a legjobban kifejezi, mi is történt velem. Hosszú idő után ugyanis újra van társam. Megismertem egy olyan embert, aki agrárszakemberként sokrétű ismereteivel, tisztességével, emberségével mellettem áll a szakmai munkában és a hétköznapokban is” – mesélte a meteorológus, hozzátéve: a családja is kedveli az új párját, ami még egy lapáttal rátesz a boldogságra.

„Boldogító érzés, hogy a lányok, Éva, Lucia, a férjeik, az édesanyám és Lilla húgom is kölcsönös szeretettel lettek egymás iránt Misivel és a gyerekeivel is.

A legváratlanabb tragikus pillanatban, amikor húsvétkor hirtelen, minden előjel nélkül elvesztettük Lillát, Misi támogatott bennünket. Különösen édesanyámat. Misi egy érző és bölcs segítő mellettem, akire nagyon nagy szükségem volt.

Együtt igyekszünk mindent megtenni, hogy anyukám mellett legyünk és támogassuk őt" – fogalmazott.

Lucia számos veszteségen ment keresztül, amelyek édesapja halálával kezdődtek. Ezután a férje, Aigner Szilárd is elhunyt. Ám első két unokájuk érkezésének még közösen örülhettek.

„Hatalmas érzés volt, amikor tíz évvel ezelőtt a nagyobbik lányunk, Éva telefonált, hogy vigyem be őket a szülészetre, majd megérkezett Adél unokánk. Azonban még abban az évben a hosszú, odaadó gyógykezelés ellenére el kellett köszönöm édesapámtól. Két évvel később aztán ismét siettem Éva családjával a kórházba, és megszületett Dávid unokánk. 2016 nyarán Lucia lányunk 20. születésnapját ünnepeltük együtt, boldogan. Másnap Szilárd 70. születésnapját. Majd harmadnapon váratlanul itt hagyott bennünket. Egyszerűen felfoghatatlan volt” – emlékezett vissza a férje elvesztésére, illetve arra, hogy a volt párja már nem láthatta kisebbik lányuk esküvőjét, valamint a harmadik unokáját sem.

„Eljött az idei nyár, és megérkezett Lucia és Bence kisfia, Konrád, a legfiatalabb unokánk. Ami igazi nagy öröm és boldogság a mi életünkben” – tette hozzá a Story Magazinnak.