Árpa Attila elárulta, milyen nőre vágyik
2023-01-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bár nemrégiben a tévében is érte küzdöttek a nők, Árpa Attila úgy érzi, még nem találta meg az igazi nagy Ő-t. A színész elárulta, mire számíthat a szerencsés hölgy, aki igazán meghódítja a szívét.

A munkája miatt rengeteget utazik külföldre, így nem meglepő, hogy a szerelmi élete jelenleg nincs éppen a topon. Igencsak nehezen megy számára az ismerkedés, mivel szinte folyton mozgásban van.

„Folyamatosan utazom és forgatok, jelenleg is egy hetet Indiában töltök, ugyanis egy bollywoodi filmben kaptam szerepet, ahol egy francia férfit alakítok. Amikor nem dolgozom, és hétvége van, akkor a lányommal töltöm a szabadidőmet, ezen felül van egy idős anyukám, akivel szintén foglalkozni kell, mert tavaly sztrókja volt, és idén sincs a topon egészségügyileg, úgyhogy nem ez a legmegfelelőbb időszak, hogy ismerkedjek, mivel a prioritásaimnak csak a végére tudna kerülni a kisasszony” – mesélte Attila, majd elárulta azt is, hogy mindezek ellenére szeretne szerelmes lenni, és örülne, ha a szíve választottja nem a tévék képernyőjén keresztül megismert személyiségét látná benne.

„Számomra az egyik legfontosabb egy nőben, hogy legyen tisztában azzal, én ki vagyok, mert amit a műsorban látnak az emberek, az csak részben tükrözi a valóságot.

A Nagy Ő-ben mindig nyugodtnak és megfontoltnak tűntem, de valójában ennél jóval impulzívabb a természetem, rengeteg spontán ötletem van, és gyakran élek át érzelmi magaslatokat és hullámvölgyeket is.

Azt gondolom, leginkább a hétköznapi életem ritmusa türközi azt, milyen vagyok valójában, és ebben nem könnyű egy másik embernek részt vennie” – fejtette ki, hozzátéve: legbelül azért vágyik arra, hogy valaki felforgassa a mindennapjait.

„Eddigi életem folyamán négyszer voltam szerelmes, és továbbra is hiszek benne, hogy egyszer eljön számomra a nagy Ő. Persze, most inkább abban reménykedem, hogy ez a hölgy még várat magára, mert akibe azonnal és őrülten beleszeretek, az teljesen elveszi az eszemet, és arra most épp nagy szükségem van"– mondta a Hot! Magazinnak.