Párjáról vallott Horváth Éva
2021-02-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Horváth Éva idilli családi életet él kisfiával és párjával, a vele készült interjúban pedig elárulta, hogy szerinte nem a papír a fontos, sokkal inkább a közös élmények kovácsolják össze a családot, továbbá szót ejtett a közös gyermeknevelés fontosságáról is.

 

Arról, hogy ki pontosan Horváth Éva párja, továbbra sem tudni sokat, az viszont egészen bizonyos, hogy az egykori modell szíve évek óta foglalt, és boldog párkapcsolatban él, aminek egy gyermek is a gyümölcse lett. De vajon miért nincs terítéken az esküvő, ha ekkora a harmónia?

„Annak idején egy esküvőkről szóló műsor forgatásain döbbentem rá, mennyi stresszel jár a nagy nap. Amint eszembe jut az ezzel járó szervezés, el is megy tőle a kedvem. Túl sok esküvőt láttam már. A menyasszonyokat részben az nyűgözi le, hogy szép ruhát, gyönyörű sminket kapnak, mindenki körülöttük sürög-forog, és fantasztikus képek készülnek róluk, de ez engem nem vonz, modellként számtalanszor megéltem mindezt” – árulta el annak hátterét, eddig miért nem került sor a menyegzőre.

Éva szerint azonban vannak olyan dolgok, amelyek ezen kívül képesek összetartani a kapcsolatot és erényei is lehetnek két ember boldogságának, melyekről így mesélt:

"A papír sem fontos. Rengeteg más dolog van, ami képes összetartani, illetve új szintre emelni kapcsolatot. Az őszinteség, az elfogadás, a bizalom és a jó kommunikáció mind ilyenek, ahogyan az is, hogy képesek vagyunk önzetlenül támogatni egymás terveit" - osztotta meg az olvasókkal az egykori modell a gondolatait, ám nem felejtette el megjegyezni, mindezek néha nehezebbek.

„Ez persze nem mindig egyszerű. Én Nyilasként hajlamos vagyok makacsul elzárkózni egy vita után, a párom, aki Bika, viszont szereti megbeszélni a dolgokat. Teljesen eltérő a személyiségünk, szerencsére mégis tökéletesen tudunk együttműködni” – mondta, így ha gyermeke édesapjáról túl sokat nem is tudunk, csillagjegyét, és kapcsolatuk alappilléreit megismerhettük.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés


A jelenlegi járványhelyzet következtében nekik is alkalmazkodniuk kellett egy új életstílushoz, így például a sokak számára természetesnek ható külföldi utak egycsapásra a semmivé foszlottak. Így vannak ezzel ők is, ezért most az emlékekbe burkolódzva igyekeznek vidám pillanatokat csempészni a négy fal között töltött napokon. A közös élmények összekötik őket, most, hogy nem nyaralhatnak, hetente visszanéznek olyan képeket és videókat, amelyek a vakációik alatt készültek. Éva örömmel látja, hogy a kisfiának milyen jó a memóriája, mert nagyon sok dologra tisztán emékszik az utazásokból.

„Kristóf is imádja ezeket, megdöbbentő látni, mennyi mindenre emlékszik. Az egyik kedvenc közös nyaralásunk a Con Daó-i út volt. A mai napig emlegeti, mennyire nagy élmény volt számára, amikor beengedtük a tengerbe a teknősöket. A malajziai utunk során pedig még járni sem tudott, babakocsiban toltuk, de emlékszik a varánuszra, amit a tengerparton láttunk. Ő sétáló kígyónak hívta” - elevenítette fel a műsorvezetőként is otthonosan tevékenykedő hölgy a kellemes emlékeket a Story magazinnak.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés


Nem csak ebben állt be változás az életükben, a ház körüli teendők tekintetében a kertészkedés, valamint a főzés is kellemes kikapcsolódást nyújt az otthon szeretettel teli melegében:

„Eddig főleg élvezetből főztem, és időnként el tudunk menni étterembe is. Most azonban minden zárva van, és kicsit kötelesség is lett a főzésből, ami időnként már unalmas. Mégis igyekszem teljes lelkesedéssel alkotni a konyhában, mert tudom: a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. A párom diétázik, így próbálom minél változatosabban elkészíteni az ételeit” – osztotta meg a konyhatitkokat az anyuka, és végül, de nem utolsó sorban a gyerekneveléssel kapcsolatban is kifejtette, mit tart a siker kulcsának, hogy fest ez náluk a gyakorlatban.

„A gyereknevelésből pedig mindketten maximálisan kivesszük a részünket. Ki is kell, másképp nem működne a családunk. Ez tökéletesen bebizonyosodott, amikor a Farm VIP című műsor forgatása alatt, ahol Kristófra egy hónapon át az apukája vigyázott.”

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés


„A mindennapokban is megvannak a leosztott feladataink. Én viszem a kisfiunkat óvodába, és a párom megy érte. Ugyanígy működünk együtt a ház körüli feladatok elvégzésében is. Amikor ki vagyok fáradva a főzés, a takarítás miatt, abszolút lehet rá számítani. A kertben ő nyírja a füvet, gereblyézi össze a lehullott leveleket, én pedig a veteményeskertet intézem, ahol rendszerint ketten szedik össze a termést a fiunkkal. Igaz, ilyenkor néha előfordul, hogy hiába kérek borsót a levesbe, mert azt időközben lent szépen megeszegették" - zárta szavait a vele készült interjú végén.

Forrás: Blikk