A válófélben lévő Kovács Áronnak új barátnője van
2021-02-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Féltve őrzi a magánéletét, ám teljesen mégsem titkol el mindent a válófélben lévő Kovács Áron, aki sejtelmesen ugyan, de elárulta, új barátnője – vagy ahogy ő fogalmazott: mátkája – van.

 

Újra párra talált Kovács Áron! A műsorvezető már hónapok óta nem él együtt a feleségével, Gabriellával, akivel a kapcsolatuk nem élte túl a sokadik hullámvölgyet, így 25 év házasság után úgy döntöttek, elválnak. A szükséges papírokat is beadták már a bíróságra, ami néhány héttel ezelőtt derült ki. Mivel a Viasat3-on futó Észbontók című műsor házigazdája fontosnak tartja, hogy megvédje családját és gyerekeit, kapcsolati válságáról korábban nem akart beszélni. A magánélete azonban egy váratlan pillanatban elkerülhetetlenül felvetődött a Life Tv műsorában, ahol Demcsák Zsuzsáékkal azt vitatták meg, mennyire szólhat bele az ember mások életébe.

Bár nem szívesen teregeti ki szerelmi élete minden mozzanatát, a műsorvezető nem tagadta, új barátnője van. Úgy tűnik, nem búslakodott sokáig egyedül.

– Igen, van mátkám – fogta rövidre a választ Demcsák Zsuzsa kérdésére a Life Tv-n futó Bréking című műsorban Kovács Áron. Bár a műsorvezetőnő a lány nevére is rákérdezett, azt már Kovács nem árulta el, mondván, megbeszélték, hogy ezekről nem beszélnek.

Forrás: Blikk