Paris Hilton belevágott a lombikprogramba
2021-01-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Paris Hilton elérkezettnek látta az időt arra, hogy családot alapítson! A világot behálózó Hilton szállodalánc örököse úgy érzi, megtalálta álmai férfiját, akinek szívesen szülne, 2019 óta randizik Carter Reummal, s már egy ideje azt fontolgatják, összekötik életüket. A jövő hónapban már a 40. életévét töltő énekes-színésznő úgy néz ki, komolyan tervez, sőt, párjával a lombikbébiprogramba is belevágtak – írja a Mirror.

 

„Izgatottan vágok bele életem legújabb fejezetébe, remélhetőleg ezentúl normális életem lesz. Határozottan hiszem, hogy az életnek akkor van értelme, ha az embernek családja és gyerekei vannak. Egyelőre nincs tapasztalatom ebben, mert soha nem éreztem azt, hogy az előző párjaim közül bárki is megérdemelte volna ezt a fajta szeretetet tőlem, de végre megtaláltam azt, akivel családot alapíthatok, és ezt már nagyon várom” – magyarázta egy podcastban Paris Hilton.

„Már belefogtunk az IVF-be, vagyis mesterségesen termékenyítenek meg, így akár ikreim is lehetnek, amit nagyon szeretnék, ha összejönne. Kim Kardashian tanácsolta, hogy próbálkozzunk meg ezzel, nem is tudtam, hogy ilyesmi lehetséges” – tette hozzá a szőkeség.

Forrás: Blikk