Papíron még nem vált el a magyar sztárpár
2022-01-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Veréb Tamás és Klajkó Szandra nem engedték el végleg a másikat, hiszen ugyanúgy beszélnek és találkoznak egymással, mint korábban.

Szeptemberben váratlan bejelentést tett Veréb Tomi és szerelme, Szandi: a szerelmesek másfél évvel az esküvőjük után különváltak. Döntésük részleteit akkor nem osztották meg a nagyvilággal, ám Klajkó Szandra most úgy érezte, eljött az ideje, hogy elmondja, valójában mi is történt kettőjük között.

Papíron nem váltunk még el, nem is megy ez egyik napról a másikra, nem volt időnk elindítani a hivatalos procedúrát az elfoglaltságaink miatt. Ugyanúgy beszélünk és találkozunk egymással, csupán annyi történt, hogy most mindketten magunkra összpontosítunk. Nem zárkóztunk el egymástól, nem zártuk be a kapukat, így a jövőben még bárhogy alakulhat

– tisztázta a helyzetüket Szandra a Story Magazinnak

A szakításukkor mindketten azt érezték, sok minden kimaradt az életükből, Szandi például még sosem élt egyedül. Ám a pandémia miatti bezártság is nehezítette a kapcsolatukat: művészemberekként egyiküknek sem volt meg a szabad tere az alkotásra, mindketten a színpadon és a táncteremben adják ki az energiáikat, amire akkor nem volt lehetőség.

Szeretjük és támogatjuk egymást, ez nem változott, csupán külön utakon keressük önmagunkat

– tette hozzá Szandi.

Utólag azt is bevallották egymásnak, hogy egyikük sem ragaszkodott a házassághoz. Végül azért mentek bele, mert – mint minden embernek – nekik is volt egy párkapcsolati sémájuk.

Forrás: Blikk.hu