Palvin Barbi esküvője Magyarországon lesz
2023-06-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A magyar szupermodell és szerelme, Dylan Sprouse néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy eljegyezték egymást, a jelek szerint pedig a lagzira sem kell már sokat várni.

Palvin Barbi és a Disney egykori gyerek sztárja, Dylan Sprouse 2018 óta, azaz öt éve alkot egy párt. A tinibálvány udvarlása igen hosszú ideig, kilenc hónapig tartott, de végül elérte a célját, hiszen övé lett a csinos magyar modell. Pár hónappal ezelőtt pedig már felröppent a hír, hogy Dylan megkérte Barbi kezét, akkor a modell úgy fogalmazott: „Ne higgy el mindent! Mindenki tudni fogja, ha sor kerül az eljegyzésre.”

Úgy tűnik, hogy most jött el az ideje a nagy bejelentésnek, Palvin Barbi Instagram-oldalán csütörtök délután osztotta meg, hogy menyasszony.

A sztárpár egy magazinnak adott interjút, ebből derült ki, hogy valójában már szeptemberben megtörtént az eljegyzés.

– Nem feltétlenül éreztük annak szükségességét, hogy elkötelezettségünk ezen aspektusát teljesen kiteregessük a nyilvánosság elé. A magazin csapatával szerettünk volna valamit csinálni, ami a magánélet és a nyilvános jellegét feszegeti – vallotta be Dylan Sprouse.

Az interjú többi részéből pedig kiderült még egy nagyon fontos dolog, nagy valószínűséggel Magyarországon tartják Palvin Barbiék a lakodalmukat.

Kizárt dolog, hogy ne Magyarországon legyen az esküvő, a szüleim megölnének

– mondta viccesen a modell.

Dylan Sprouse elárulta azt is, hogy terveik szerint nagy lagzit tartanak majd és most először fognak találkozni a fiatalok szülei és családjai. Azt azonban egyelőre még nem tudni, hogy hol és mikor lesz az esküvő.