Palvin Barbara családot tervez a párjával
2020-06-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Palvin Barbi már két éve van együtt színész kedvesével, Dylan Sprouse-al, akivel együtt élnek New Yorkban.

 

A modell imádja a nagyvárosi életet:

„Imádok itt élni, szeretek beülni a kedvenc éttermeimbe, találkozni a barátaimmal, bowlingozni” – mondta, hozzátéve: nehéz számára a szeretteitől távol lenni, valamint a munkája miatt nem tud olyan sűrűn hazalátogatni Magyarországra, ahogyan szeretne.

Palvin Barbi a Best Magazinnak nyilatkozott a családjáról, kedveséről és jövőbeli terveiről.

„A szüleimmel és a testvéremmel, Anitával naponta beszélek telefonon – mondta a modell, aki a nővérét tartja a legfőbb bizalmasának. „Őt hívom, ha tanácsra van szükségem, vagy ha valami érdekes történt velem. neki mesélem el először." 

Párjával, Dylannel nagyszerűen kiegészítik egymást hasonló gondolkodásmódjuk miatt, így könnyen tudnak együtt élni. A modell elárulta, komolyan tervez a párjával, így el tudja képzelni, hogy vele alapítson családot egyszer. A szülei is szimpatikusnak tartják választottját, aki még magyarul is elkezdett tanulni, hogy könnyebben tudjon kommunikálni a családjával.

Barbi elmondása szerint Dylan szeret Magyarországra jönni. Szereti a Sziget fesztivált és a magyaros ételeket. Sajnos, a járványhelyzet miatt két hónapja nem tudtak Magyarországra jönni.

Forrás: Blikk