Palácsik Lilláéknak már van idejük a szerelemre a baba mellett
2021-01-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Már három hónapos Palácsik Lilla és Visváder Tamás kisfia, Noah. A pici igazi álombaba, átalussza az egész éjszakát, így a fiatal szülőknek van idejük pihenni, no, meg persze, egymással is foglalkozni.

Ez pedig különösen fontos Lilláéknak: dolgoznak azon, nehogy eltávolodjanak egymástól.

 „Nagyon nagy szerencsénk van a kisfiunkkal. Este tízkor eszik utoljára, aztán reggel tízig fel sem kell. Most, hogy orvoshoz mentünk, fél nyolckor kellett ébresztenem, s meglepődött, nem tetszett neki, hogy ilyen korán van” – kezdte a fotósként dolgozó büszke anyuka, aki azt is elárulta, mivel tölti az estéket férjével.

„Így, hogy éjszaka alszik a pici, Tamással tudunk pihenni, ilyenkor kapcsolódunk ki, nézünk egy filmet, sorozatot vagy beszélgetünk. Miután Noah megszületett, az első egy hónapban nem figyeltünk arra Tamással, hogy párként is töltsünk időt. Én nagyon fáradt voltam, szívem szerint egész nap aludtam volna, ki sem keltem volna az ágyból, és nem figyeltem a férjemre” – folytatta Lilla.

„Este már korán lefeküdtem aludni, Tamás pedig 'egyedül maradt'. Ő azonban akkor is nagyon törődő, gondoskodó volt. Most már tudatosan figyelünk arra, hogy minőségi időt töltsünk együtt, és ne távolodjunk el egymástól. Természetesen a gyermekünk a legfontosabb, de kell egy kis idő, amikor nem ő van a középpontban, hanem mi ketten mint házaspár” – mondta Lilla, akinek szülei, valamint Tamáséi is sokat segítettek a baba körül.

„Tényleg nem panaszkodhatok, mert Tamás nagyon jó apuka és gondos férj, mindenből kiveszi a részét. Főz, fürdeti, pelenkázza a picit, és bár egyikünk sem szeret takarítani, sokszor még ezt is magára vállalja.”

A fotósnak csak egyetlen problémája van: bár nem hízott sokat, még mindig nem elégedett teljesen önmagával.

„54 kiló voltam a várandósság előtt, és 63, mielőtt szülni mentem. Még van rajtam úgy négy kiló, de engem nem zavar, és Tamás is úgy szeret, ahogy vagyok. Ami miatt viszont nagyon sokszor panaszkodok, azok a hasamon lévő striák. Állok a tükör előtt és csak gondolkozom, mikor lesz megint olyan szép a hasam, mint a várandósság előtt volt... Megnyugtattak, hogy a szülés után fél évvel kezd el javulni majd a bőr állapota, de persze, megteszek mindent, krémekkel kenem, hogy visszanyerje az eredeti állapotát. Emellett hetente négyszer vagy ötször tornázom itthon, valamint járok egy vibrációs tréningre is. Visszanyertem az energiámat.”

Titkos még a keresztelő

A fiatal szülők idén mindenképpen meg szeretnék megtartani kisfiuk keresztelőjét, de ennek a részletei még titkosak.

„Egyelőre nincs meg a konkrét időpont, a vírushelyzet miatt ez nem egyszerű. Ebben az évben mindenképpen megtartjuk, de hogy hol és mikor, s hogy kik lesznek a keresztszülők, az egyelőre maradjon titok” – mondta lapunknak Lilla.

Forrás: Blikk.hu