9 randi tipp hölgyeknek, akik csak szerelemre vágynak!
2020-09-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Pont most ismerkedtél meg egy helyes, kedves sráccal? Úgy érzed, hogy Te is szimpatikus vagy számára? Remek! De mielőtt belevetnéd magad azonnal a sűrűjébe, lépj vissza egyet, vegyél egy mély lélegzetet, és olvasd el az alábbi 9 randi tippünket!

1. Ne kapkodj!

Amikor úgy érzed, hogy megtaláltad a nagy Ő-t, akkor könnyű beleesni abba a hibába, hogy már az első randevú után az esküvői ruhádon, vagy épp a leendő közös gyerekeitek nevén álmodozol. De jobb, ha kicsit lassítasz a tempón. Idő kell ahhoz, hogy közelebbről megismerjétek egymást, és agyalás helyett inkább csak próbáld meg kiélvezni a kezdeti romantikus időszakot.

2. Ne érezd, hogy azonnal ágyba kell bújnotok!

Ha egy igazi kapcsolatra vágysz, akkor ahhoz valószínűleg nem a hálószobán keresztül fog vezetni az út. Tisztázd már az elején, hogy nem röpke kalandra vágysz, hanem valami komolyabbat keresel.

Ezt is olvas el! - 8 tipp, hogyan ne legyél szégyenlős férfitársaságban

3. Maradj reális!

Nem árt megfogalmaznod, hogy mit szeretnél, de gondold végig azt is, hogy mennyire reálisak és teljesíthetők az elvárásaid. Ha túlságosan magasra helyezed a lécet, akkor a végén könnyen hoppon maradhatsz. Az is fontos ugyanakkor, hogy tartsd magad a vágyaidhoz, és ne érd be sokkal kevesebbel, csak, hogy végre legyen valakid.

4. Ne felejtkezz el a barátaidról!

Lényeges pont egy bimbózó kapcsolat elején, hogy a szerelem mellett maradjon időd a régi életedre, és a hozzád közel álló többi emberre is. A barátaid és a családod akkor is ott voltak melletted, amikor padlón voltál, és ha ez a kapcsolat mégsem jön össze, rájuk akkor is számíthatsz. Ne hanyagold el őket, mert sokkal többet veszíthetsz.

5. Maradj két lábbal a földön!

Ha felbukkan az életedben egy új szerelem, akkor nem kell mindent alárendelned, és neki áldoznod. Legyél nyitott, és lassan építsd a kapcsolatot. Ne engedd, hogy a rózsaszín köd elvakítson.

6. Ne adj magadból túl sokat, túl hamar!

Sose próbálj úgy kapcsolatot kialakítani, hogy másnak adod ki magad, csak hogy jobb benyomást kelts. Inkább legyél önmagad, hogy a valódi énedbe szerethessen bele a partnered. Nem kell azonnal 3 fogásos vacsorával meglepned, vagy drága ajándékokkal elhalmoznod. És főleg ne add oda a teljes szíved, amíg nem vagy benne biztos, hogy tényleg megérdemli.

7. Ne akard minden idejét!

Egy kis féltékenység még természetes, de nem számoltathatod el minden percével, és fenyegetőzhetsz, ha szerinted nem tölt Veled elég időt. Fontos, hogy mindketten éljétek tovább a saját életeteket, és közben fedezzétek fel, hogy miként is tudnátok azt összehangolni.

8. Hallgass és maradj nyitott!

Ha csak egy tippet fogadsz meg, akkor legyen ez az. Az emberek többsége nem jó hallgatóság. Ha megadod a partnerednek az osztatlan figyelmedet, és érdekel, amit mond, akkor érezni fogja, hogy tényleg fontos, és különleges számodra.

9. Ne ítélkezz túl gyorsan!

Különösen az online ismerkedés esetén hajlamosak vagyunk objektív kritériumok (hajszín, magasság, stb.) alapján megítélni egy idegen embert, ahelyett, hogy a szubjektív tényezőket vennénk előre, amelyek viszont leginkább csak egy személyes találkozás alkalmával derülhetnek ki. Egy néhány szavas adatlap alapján honnan is tudhatnád, hogy mennyire kedves, hogyan érzednéd magad a társaságában, és működne-e köztetek a kémia?

A legfontosabb, hogy mindig maradj önmagad, légy őszinte és nyitott. Nem gond, ha elsőre nem jön össze, ha kitartó vagy, és megfogadod tanácsainkat, akkor Téged is biztosan megtalál majd az igaz szerelem.