Pál Dénes imádja az apaságot
2018-08-15  /  Szerző:   /   Párkapcsolat A legnagyobb csodaként tekint újszülött kislányára Pál Dénes: az énekes arról vallott, hogy valójában mennyire szereti az apaságot.Júliusban Pál Dénes Instagram-oldalán számolt be arról, hogy édesapa lett. A 2012-es The Voice – Magyarország hangja című műsor nyertese most a Borsnak bővebben is kifejtette, hogyan is ízlik neki az apaszerep.

– Nagyon jól megy, kimondottan élvezem. Kalandos! Nem érzem magam elveszve, kézben tartjuk a dolgokat. Minden nap más, minden nap új. Panna annyira gyorsan változik, vele minden nap plusz élmény – mesélte a Borsnak Pál Dénes, aki szép pillanatnak tartja babájuk születését.Mostanra az énekes is kiveszi a részét a teendőkből, elmondása szerint megosztják kedvesével a feladatokat.

– Nincs olyan, amit ne csinálnék meg. Büfiztetem, tisztába teszem, fürdetem. Nagyon aranyos, minden nap felfedezünk benne valamit. Mindkettőnkre hasonlít! Gyönyörködünk benne, el tud suhanni néhány óra úgy, hogy csak nézzük Pannit – mesélte a lapnak Pál Dénes.

Forrás: Blikk