Pál Dénes a templomban is feleségül vette gyermekei édesanyját
2024-06-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az énekes ritkán látott feleségét is megmutatta követőinek a nagy esemény alkalmából.

A The Voice című tehetségkutatóban felfedezett Pál Dénes és felesége, Heni két gyermeket nevelnek: idősebb lányuk, Panna Róza 2018-ban, míg húga, Emma Sára tavaly született meg. A pár kilenc együtt töltött év után, 2022 nyarán mondta ki egymásnak a boldogító igent egy polgári szertartás keretén belül, nemrég azonban a gyönyörű templomi esküvőjüket is megtartották. A boldog hírt az énekes kedden közösségi oldalán tudatta.

Örökkön örökké - eddig is tudtuk és “hivatalosan”, az anyakönyvvezető előtt már rég kimondtuk egymásnak az igent. A hétvégén Isten előtt is megerősítettük az eskünket, a kislányunk pedig részesült a keresztség szentségében

– fogalmazott Instagram-oldalán megosztott bejegyzésében Pál Dénes, aki azt is hozzátette, sokat gondolkozott azon, hogy megossza-e az örömhírt.

– Az ember erről nem nagyon beszél, a hit magánügy, nem tesszük a kirakatba. De a feleségemnek és nekem is fontos volt az egyházi esküvő, ahogy az is, hogy a gyerekeinket megkereszteljék. Emma Sára keresztelője pedig – ugyanúgy, ahogy annak idején Panna Rózáé – csodálatos élmény volt, amit csak a családunkkal osztottunk meg – magyarázta az énekes, aki a posztja végén megköszönte a papnak, Levente atyának azt, hogy széppé, meghitté, vidámmá és egyben felejthetetlenné tette számukra ezt a napot.

Az énekes és párja, Heni már kilenc éve egymás életének a részei voltak, mire 2022 nyarán összeházasodtak. Mindig szóba került náluk az esküvő, de kezdetben fontosabb volt számukra az anyagiak megteremtése, kislányuk, illetve az, hogy végre új otthonba költözhessenek. Annak idején a pandémia is keresztülhúzta a számításaikat, ám most már végre kimondhatják, hogy életüket minden szempontból férjként és feleségként élik.