Pachmann Péter már nagyon vágyik egy társra
2019-05-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Bár szeretették volna rendbe hozni a kapcsolatukat, Pachmann Péter és felesége végül tavaly ősszel hivatalosan is beadták a válási papírokat. A műsorvezető bár erős és határozott személyiség, nem tagadja, megviselte a procedúra.

Pachmann Peter

„Meglehetősen érzelmes férfi vagyok, és az, hogy sok mindenen keresztülmentem már az elmúlt 48 év alatt, nem jelenti azt, hogy egy ilyen helyzet ne viselne meg. Sőt...” – kezdte a Mokka házigazdája a Bestnek. Hatalmas támaszai ebben az időszakban is gyermekei, a 14 éves Balázs és a 4 éves Anna. Ha velük van, rögtön jobb kedvre derül, együtt játszanak vagy vacsorát készítenek.

„Viszont, ha egyedül vagyok, előfordul, hogy negatív gondolatok másznak a fejembe, és attól nagyon kétségbe tudok esni. Tartok a jövőtől, meg szokott fordulni a fejemben, mi lesz, ha egyedül maradok. Nem társfüggő vagyok, csak ugyanolyan társas lény, mint mindenki más” – mesélte a férfi, aki tudja, hogy a gyerekeivel nem pótolhatja azt az űrt, ami párja elvesztésével keletkezett benne. A szülei is segítenek neki feldolgozni a történteket, akik közel 50 év házasság után bármikor kaphatóak egy-két jó tanácsra. Pachmann azonban nem szeretné elkapkodni a dolgokat, úgy érzi, csak akkor érdemes újra közelebb kerülnie valakihez, ha készen áll lelkileg is.

Pachmann Peter

„Ha az ember egyedül marad egy kapcsolat után, akkor nincs jól. Semmi értelme belevetni magam a társkeresésbe, amíg nincs a helyén bennem minden. Úgyhogy legelőször ezen kell dolgozni, de már jó úton haladok” – mondta a lapnak.

Forrás: Blikk