Osváth Zsolték esküvőjén igazi sztárkoszorú ünnepelt
2023-09-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kiderült, kik ültek egy asztalnál.

Ahogy azt már megírtuk, Osváth Zsolt nyolc év után egy mesebeli ceremónia keretein belül kimondta a boldogító igent a vőlegényének, Patriknak. A pár szeptember 10-én kelt egybe, pont a tartalomgyártó elhunyt édesanyjának születésnapján. Minden úgy sikerült a nagy napon, ahogy megálmodták, így már az oltár felé vezető utat sem bírták ki könnyek nélkül.

Lapunknak elárulta, hogy három dologban teljesen biztosak voltak: az egyik, hogy a bevonuló zenéjüket Vásáry André énekelje, a második, hogy a Margaret Island zenéljen a lagziban, a harmadik pedig, hogy Kiss Márk tervezze a ruhájukat. Mindhárom megvalósult, a varázslatos helyszín adta lehetőségeit pedig kellően kihasználták, ezért az arany és a mélyzöld dominált színként. Az esküvőt vasárnap tartották, hiszen rengeteg színházi, zenei és televíziós barátjuk szerepelt a vendéglistán, akiknek a szombat munkanap.

Az Instagramra feltöltött fotókon jól kivehető, hogy az Exatlonból ismert Tóth Janka volt az egyik koszorúslány, továbbá Köllő Babett a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében osztotta meg, hogy ő is a násznéppel ünnepelte az ifjú párt. Mellette pedig feltűnt még Kollányi Zsuzsi és Tolvai Reni is. A vacsoraasztalnál is közzétett egy videót, melyből kiderült, hogy Kiss Márk, Tolvai Reni, Vásáry André, Horváth Tamás és a felesége, Andi, Balázs Andi, illetve Vincze Tünde mellett ült. A felvételen Babett éppen az arany evőeszközökkel viccelődött a többiekkel, akikkel hol az arcukra, hol a dekoltázsukba helyezték a kanalakat.

Az esküvő és a "vállalhatatlan" asztalunk - írta a humoros videóhoz.