Osvárt Andrea szakított párjával
2020-11-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Dancing with the Stars szombat esti adásában Osvárt Andrea és táncpartnere, Suti András esett ki. A produkció előtti kisfilmben Andrea elárulta, hogy bár a műsort nagyon élvezi, a magánélete nem alakult ilyen fényesen: zátonyra futott a párkapcsolata.

"Az én párkapcsolatom véget ért és nem akartam, hogy ez látszódjon rajtam a műsorban, mert azért még nyilván dúlnak az érzelmek és az indulatok bennem, és ezeket így magamnak szeretném megtatani" - mondta.

"Ez a műsor számomra továbbra is egy terápia. Boldogsághormont termel a tánc, tehát nem csak a testet, a lelket is gyógyítja, amira most igen nagy szükségem van. Úgyhogy ezért is nagyon boldog vagyok, hogy tudjuk folytatni" - tette hozzá Andrea, aki végül sajnálatos módon végül kiesett a szombati versenyből.

 

Osvárt Andrea először a Sziget Fesztiválon mutatkozott új párjával. Akkor annyit árult el róla, hogy valóban együtt vannak, András civil, üzletember. Később januárban, egy interjúban beszélt új kedveséről: elmondta, hogy lassan bontakozott ki a szerelmük, nem akart semmit sem elsietni. Azt is elárulta, hogy először az tetszett meg neki a férfiban, hogy régimódi stílusban udvarolt, nem úgy, ahogy az a mostani, felgyorsult világban szokás. Először száz vörös rózsát küldött neki, ami Andreának nagyon imponált.

Osvárt Andrea vallomása szerint a tánc segített neki abban, hogy nyitottabb legyen, ne próbáljon mindenáron megfelelni, s sikerült levetkőznie a gátlásait.

„Van az a pont, amikor rájössz, hogy nem a másikat, hanem magadat nem szereted a kapcsolatban. Amikor előbbre helyezzük a másikat önmagunknál, az egy tudatalatti önpusztító folyamat és rossz irány. Aztán jött egy pillanat, amikor erre ráébredtem, és megtettem, amit kellett” – mondta a Blikknek a színésznő, majd azt is kifejtette, hogy szerinte időben lépett. – Amikor el kell nyomnod önmagad és nem mondhatod ki őszintén azt, amit gondolsz, nehogy megint veszekedés legyen belőle, az nem egy ideális kapcsolat.”

Andrea számára pozitív élmény volt a TV2 táncos műsora, hiszen sikerült megnyílnia. 

„Úgy érzem, letettem a páncéljaimat, a falakat lebontottuk, nem a megfelelési kényszer irányított. Szerintem megtörtént bennem egy nagy belső változás. Úgy döntöttem, így vagyok jó, és ez hatalmas belső szabadságot adott, ami segít majd a jövőbeni munkáimban is” – mesélte Osvárt Andrea.

Forrás: Blikk