Ostromolják a férfiak Demeter Alexandrát
2021-05-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bár eddig sem szűkölködött udvarlókban, amióta szakított Bochkor Gáborral, még inkább felkeltette a férfiak figyelmét Demeter Alexandra. Ostromolják a pasik, Instagram-oldalán elárasztják üzenetekkel.

Ráadásul hölgyek is kiállnak mellette, és támogatják, ezért mondott köszönetet azoknak, akik megkeresték a nagy port kavart története után. Nehéz időszakon van túl.

„Elképesztő, mennyi nőtársamat is megérintette a történetem... Köszönettel tartozom mindenkinek a sok támogató gondolatért! Megnyugvással tölt el, hogy nők és férfiak egyaránt megértették az üzenetem" – írta Alexandra, és nem tagadta, nemcsak a hölgyek, a férfiak üzeneteivel is tele van a postaládája.

- Mivel szingliként voltam feltüntetve, és én is úgy nyilatkoztam a sajtónak, mintha nem lenne párkapcsolatom, joggal hihették sokan, vevő vagyok az ismerkedésre. Valóban sok levelet kapok, ami jólesik. A férfiak részéről az elmúlt két évben is nagy volt az érdeklődés, de eddig foglalt volt a szívem. Ledöbbentem, mennyi nő rezonált erre az üzenetemre és osztották meg velem történetüket, milyen méltatlan helyzetben vannak a kapcsolatukban. Szerelmek jönnek-mennek az életben, de vannak olyan esetek, amikről beszélni kell – mondta Alexandra.

 

A Survivorben bizonyította, talpraesett és kitartó, az extrém versenyben a döntőig jutott a gyönyörű gyógyszerész. Később pedig kiderült, a konyhában is feltalálja magát, A Konyhafőnök VIP-ben is megmérette magát. Korábban a Blikknek beszélt arról, komoly kapcsolatra vágyik, egy olyan férfi oldalán, akivel közösen tervezheti jövőjét. Két és fél évig volt titkolt kapcsolatban Bochkor Gáborral.

"Válaszút elé állítottam, és ő az egyedüllétet választotta, így nekem lehetőségem nyílik egy egészséges, harmonikus párkapcsolat kialakítására" – mondta korábban.

Hogy valóban készen áll-e egy új párkapcsolatra, arról nem beszélt, még gyógyulnak a szakítás okozta sebei.

Forrás: Blikk