Összekovácsolta a karantén Cinthya Dictatort és Molnár Tamást
2020-08-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az énekes és a fotóművész le sem tagadhatják, milyen boldogok együtt: Cinthya Dictator őszintén beszélt arról, hogy a karanténban töltött időszak még jobban megerősítette kapcsolatát szerelmével, Molnár Tamással.

Rendkívül gyenge immunrendszere és különböző betegségei miatt nem kockáztatott az elmúlt hónapokban Cinthya Dictator, aki ki sem mozdult otthonából a szerelmével, Molnár Tamással a veszélyes koronavírus-járvány miatt. Az együtt töltött idő ráadásul csak még szorosabbá fűzte a fotóművész és az énekes kapcsolatát.

- Nekem eléggé gyenge az immunrendszerem, ezért az elmúlt két hónapban ki sem mozdultunk a lakásból. Szó szerint bezárkóztunk! Tomi nagyon féltett, de tudtuk, hogy együtt túl leszünk ezen is. A karantén csak megerősítette a kapcsolatunkat, bár két hónap bezártság után azért nehéz volt visszarázódni a hétköznapokba - magyarázta a Ripostnak Cinthya Dictator, akinél 2013-ban nyirokmirigyrákot állapítottak meg. Ezt követően kemoterápiás kezeléseken is átesett, ám le tudta győzni a betegséget, ami miatt különösen óvatos.

Cinthya nemrég költözött össze szerelmével, a Jetlag énekesével, akivel nagyon boldogok. A fotóművész hozzátette, Tamással imádják csinosítgatni közös otthonukat, mert azzal kiélhetik kreativitásukat, és úgy véli, ez még jobban összekovácsolja őket.

Forrás: Blikk.hu