Összejött Brad Pitt és Emily Ratajkowski?
2022-09-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Új álompárt köszönthet Hollywood? A jelek és a pletykák szerint igen, ugyanis Brad Pitt és Emily Ratajkowski egyre több időt tölt el egymás társaságában.

A világhírű színész és a szupermodell hivatalosan még nem vállalta fel a kapcsolatát, de a PageSix információi szerint az első pár randin már túl vannak a hírességek.

"Egy ideje már pedzegetik, hogy egy párt alkotnak, Brad azonban nem köteleződött el. Párszor együtt látták Emilyvel, de másokkal is ismerkedik. Érdemes kivárni, mi lesz ebből!"- árulta el egy bennfentes a lapnak.

Jelenleg mindkét híresség válófélben van, talán éppen ez az oka annak, hogy nem verték nagy dobra az ismerkedésüket. Pitt válópere Angelina Jolie-val már évek óta húzódik, míg a gyönyörű modell idén szakított a rendező férjével, Seabstian Bear-McClarddal.

A szóbeszédeket azonban még így sem tudták megfékezni, ugyanis már augusztus végén kitálalt egy ismerős az OK! Magazinnak.

- Brad elhívta randizni, és Emily igent mondott. Mindig is úgy gondolta, hogy a színész nagyon kedves, és úgy érezte, nincs vesztenivalója, ha megismerkednek - mondta az informátor a portálnak.