Ördög Nóra és családja elhagyja az országot
2017-04-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Komoly döntéshelyzet elé került Ördög Nóra (35): egy hónapot tölt majd Ázsiában a TV2 új, utazós realityjével, ám a műsorvezető nem akart hosszú hetekre távol maradni a családjától.

Tudta azonban, hogy a gyönyörű, egzotikus tájak mellett akár kellemetlen meglepetések is várhatnak rájuk. Sokat elárul a helyszín rejtette veszélyekről, hogy az út előtt a résztvevők öt oltást kapnak, a malária ellen pedig gyógyszerrel kell védekezniük. A műsor készítői nem rejtették véka alá, a szépségek mellett nehézségeket is rejthet az Ázsia Expressz, ám megnyugtatták a műsorvezetőt, nem teszi ki felesleges veszélynek a gyerekeit – így Nóra egész családjával veszi nyakába Ázsiát, azaz férje, Nánási Pál (43) fotós és gyermekeik, Mici (3) is Vencel (2) is vele tartanak.– Hatalmas kihívás és nagy kaland lesz! Természetesen nem vállaltam volna a feladatot, ha hetekig távol kellett volna lennem a családomtól, így a döntést nagy kupaktanács előzte meg – árulta el lapunknak a ma este látható Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor háziasszonya, aki másfél éve Angolában járt, így az oltások egy részére már nincs is szüksége.

Nóri bevállalós műsorvezetőnek tartja magát, ám még neki is tartogathat kihívást és izgalmakat a műsor, ezért még gyermekorvosa véleményét is kikérte.

– Hálás vagyok a férjemnek és a családomnak, hogy támogattak. Szerencsés vagyok, hisz Pali munkájának köszönhetően meg tudjuk oldani, hogy velem tartsanak, így ez a műsor a munka mellett nagy családi kaland lesz. Természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett – hangsúlyozta az édesanya.A Vietnamot, Laoszt, Kambodzsát és Thaiföldet átszelő, 5000 kilométeres, néha a dzsungelen átvezető úton sok nehézség várhat a műsorban szereplő hét sztárpárra, ám Ördög Nóra és családja ezektől a helyszínektől távol marad. Ázsia fotós szemmel is izgalmas terep, Nánási Pál Micivel és Vencellel várhatóan a helyi látnivalókat örökíti meg a forgatások ideje alatt.

– Az Ázsia Expressz a játékosoknak is sok izgalmat rejt, de mi is nagyon készülünk rá – árulta el Nóri. – Ahogy egyre többet olvasok a helyszínekről, egyre jobban várom az utazást. Eddig csak Thaiföldön jártam, így bőven akad felfedeznivaló Ázsiából!

Forrás: Blikk