Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő (6) – június 24-től a mozikban!
2021-06-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Ajánló

Sosem tűntek még ennyire csábítónak a mozik hűvös termei, és szerencsére bőven van mit megnéznünk: még elcsíphetjük kedvenc nevettetőnket, Melissa McCarthy-t a Szuperagyban, szurkolhatunk Tomnak vagy Jerrynek, sőt Godzillának, Kongnak vagy éppen Hongkongnak is, hogy a két titán összecsapása után megőrizze város formáját. A Mortal Kombat bajnokaival tarthatunk a világ sorsát eldöntő összecsapásuk során, és a Wilson-házaspár életéért és biztonságáért izgulhatunk a Démonok között – Az ördög kényszerített vetítésein.

Ezen a héten a nagy meleggel egy hatalmas szívű, de rosszcsont nyuszi is érkezik a mozikba. Nyúl Péter néha (nagy ritkán!) szokott rosszalkodni, de egy kis csínytevés itt, egy kis huncutság ott nem okozhat nagy problémát, igaz? Végre közös a kert, az állatok szabadon ehetnek és szaladgálhatnak, még a róka is vegán étrenden van, mi baj történhet?

A Nyúl Péter 2. – Nyúlcipőben a nyulak és barátaik egy egészen új, ismeretlen helyen találják magukat: a termelői piacon. Amit ki fognak rabolni. Ám hiába tűnik tökéletesnek a terv, mégis beüt a baj, és Péter barátai sürgős segítségre szorulnak. Vajon Péter, Bea, a bájos kétlábú (Rose Byrne) és vőlegénye (Domhnall Gleeson) ki tudják őket húzni a csávából?

Nyúl Péter és a többi állat ezúttal is az előző filmből megszokott angol humorral, szívvel és látványosan kalandos történettel tér vissza a mozivászonra. Ráadásul ismerős hangokat is hallhatunk majd, hiszen visszatér szinkronhangként többek között Elek Ferenc, Sodró Eliza és Nagy Ervin.

A Nyúl Péter 2. - Nyúlcipő c. filmet június 24-től már te is megtekintheted a hazai mozikban. Nézd meg alább az előzetesét: