New Yorkban járt új szerelmével Hajdú Péter
2020-03-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Újabb részleteket árult el kapcsolatáról, valamint a kedvesével való New York-i utazásáról Hajdú Péter.

 

Hajdú Péter már korábban megosztotta közösségi oldalán, hogy találkozott Bruce Willisszel. Nemrégiben viszont a Hot! Magazinnak azt is elárulta, milyen alkalom adta meg a különleges találkozás lehetőségét. Hajdú ugyanis hatalmas megtiszteltetésben részesült, amikor egy energiaitalt gyártó cég pont őt kérte fel a magyarországi reklámhoz készülő manhattani interjúk lebonyolítására. Bruce Willis egyébként akkora felhajtást okozott, hogy még az utcákat is lezárták a forgatás idejére a rendőrök.

„Mindössze négy napról beszélünk, de legalább elkísért a barátnőm, Eszter, akivel ez volt az első tengerentúli utunk. Csak a megérkezésünk utáni esténk volt szabad, végül a Times Square-en kötöttünk ki, ahol vacsoráztunk egyet a többiekkel” – mondta Hajdú Péter, aki azt is hozzátette: jóllehet mindketten imádnak New Yorkban lenni, nem maradhattak tovább egy kis kikapcsolódásra. Arra a hétvégére ugyanis előre meg volt beszélve, hogy gyerekei nála lehetnek, náluk pedig nincs fontosabb az életében.

Új párkapcsolatát egyébként nagyon félti a nyilvánosságtól, ezért igyekszik minél kevesebb információt megosztani magukról, de most mégis kivételt tett,és elárult egy-két részletet megismerkedésükkel kapcsolatban.

„Eszter a kamera másik oldalán dolgozik, így a szakmánk egy ponton összeér, ami szerintem kimondottan szerencsés. Egyébként ő döntött úgy, hogy rejtve szeretne maradni, amit én tiszteletben tartok. Annyit elárulhatok, hogy nyolc hónapja már, hogy egymásra találtunk, és kimondottan boldogok vagyunk együtt” – árulta el Hajdú Péter.Forrás: Blikk