Németh Kristóf drámai vallomása
2024-03-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Németh Kristóf őszintén beszélt arról, hogy egyszer szemtanúja volt annak, hogy valaki elszereti tőle a korábbi kedvesét.

Németh Kristóf egy ideje már a háromgyermekes édesapa szerepét élvezi, hiszen tavaly augusztusban született meg Zitával második közös gyermeke, Olivér. A színész egy időre parkolópályára tette a színészi karrierjét, de egy tévés szereplést most elvállalt. Bochkor Gábor műsorában, a #Bochkorban Wossala Rozina, Dobos Evelin és Curtis társaságában vendégeskedett, amikor a műsorvezető a következő kérdést tette fel:

"Volt-e olyan helyzet, hogy észrevetted, hogy a párodat próbálják becserkészni?" - hangzott el a szájából, mire a legnagyobb meglepetésére többen is igennel válaszoltak. Bár addig a pillanatig ment a poénkodás, Németh Kristóf komolyra vette a figurát, és őszintén vallott az élményeiről.

"Nemcsak olyan volt, hogy valaki ráhajtott a páromra, hanem azt is végignéztem tulajdonképpen, hogy elszereti... De visszagondolva ez teljesen látható volt. Le voltam fagyva abban a helyzetben" - idézte fel a nem túl kellemes emléket. Bochkor kérdésére azt is elmondta, neki nem lenne semmi dolga a hódítóval.

Nekem nyilván nem azzal lenne problémám, aki becserkészi, hanem a saját párommal, akkor a mi kapcsolatunkban nem működik valami

- jegyezte meg az apuka, majd elárulta, mit tanult ebből a szituációból.

"Akkor még nem volt bátorságom teljesen őszintének lenni egy kapcsolatban, ami biztosan más a mai énemhez képest. Azt gondolom, hogy kérdezni és mondani is nagyon fontos: "Figyelj! Nekem az nagyon jó, hogy te ilyen és ilyen vagy", "Figyelj, nekem az nem jó, hogy ezt így csináljuk, ahogyan élünk, ahogyan viselkedsz mostanában…". “Figyelj, aggályaim vannak - jól látom?", "Mi van benned?" Valószínűleg ezek maradtak el ebben a kapcsolatban, amiről beszélek" - fejtette ki.