Nem lesz jelen a szülésnél Szabó Zsófi férje
2017-10-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Szabó Zsófi nem szeretné ráerőltetni férjére, hogy bent legyen vele a szülőszobában, így könnyen elképzelhető, hogy az édesanyja fogja majd a kezét.A csinos műsorvezető pár hét múlva életet ad első gyermekének, de így is kirobbanó formában van, ráadásul még mindig sok munkát elvállal. Ennek ellenére nem kell félteni, hiszen ha Zsolti nem ér rá, édesanyja, Pálma mindenhova elkíséri.

Zsófi anyukája már nagyon készül a nagymamaszerepre, és el sem tudná képzelni, hogy ne legyen éppen az utolsó hetekben a lánya mellett.A 29 éves Szabó Zsófi december elejére várja a kisbabáját, és az ismerősei szerint az sem kizárt, hogy majd az édesanyja lesz vele a szülésnél.

- Zsolti dönti majd el, hogy bent lesz-e a szülőszobában. Tartom magam ahhoz, hogy egy nőnek nem szabad ráerőszakolni a férfira, hogy jelen legyen a szülésnél. Így bárhogy határoz majd, elfogadom: amúgy is érezni fogom, hogy nem vagyok egyedül - mondta a HOT! magazinnak Szabó Zsófi.Forrás: Blikk