Nem először szakított egymással Vitray Tamás és Kállay Bori
2019-11-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hatalmas döbbenet övezte a nemrégiben felreppenő hírt, miszerint Kállay Bori és Vitray Tamás – több mint 30 év együttélés után – elválnak. A 87 éves Vitray és 71 éves felesége állítólag már korábban is többször szakítottak, de most úgy néz ki, ez a döntés immár végleges – írja a Best magazin.


Bár csak most jelentették be a válást, a pár valójában már kilenc hónappal korábban szakított, és végül ez vezetett a mostani, drasztikus döntéshez. A színésznő szerette volna, ha nem kerül nyilvánosság elé a családi problémájuk, csendben szeretett volna elválni.

Az operettprimadonna és a televíziós már mindenről megegyeztek korábban, közös gödi otthonukból Vitray költözött el, aki jelenleg egy budai lakást bérel magának.

A válás híre a közvélemény mellett Kállay Bori rokonait, barátait és kollégáit is sokkolta, senki sem számított arra, hogy ennyi idő elteltével véget érhet a házasságuk. Pedig a pár már többször is szakított: az első együtt töltött másfél évükben kétszer is külön mentek, majd végül ezt követte a 32 évnyi házasság.

Harminckét éve élünk együtt, azóta nálunk egy hangos szó, összezördülés nem volt. Azt viszont biztosan tudom, ha fiatalon találkozunk, egy percig nem maradunk együtt – mesélte egy korábbi interjúban Kállay.

Forrás: Blikk