Nehéz hónapokon van túl Caramel és felesége
2021-04-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hosszú hónapokig élt kis családja buborékában Molnár Ferenc Caramel (39). Az énekes próbálta higgadtan szemlélni az elmúlt 14 hónap eseményeit, ám bevallotta, voltak hullámvölgyei. Szerettei lendítették át ezen, a kislányával töltött csodálatos pillanatok, a nagy kirándulások és a feleségével való kapcsolata ajándék volt számára a szörnyű időszakban.

– Hullámzó volt a hangulatom. Alapvetően próbáltam józanul állni ehhez, de be kell vallanom, egy idő után a 'korona' szót magát sem bírtam elviselni, még az ezen a címen futó sorozatot sem voltam hajlandó nézni – árulta el nevetve Caramel, hozzátéve, míg rengeteg kapcsolatot tönkretett az állandó összezártság, ő és felesége, Szilvia még jobban szeretik egymást, mint előtte.

– Reflexszerűen összekapaszkodtunk, érezhetően mélyült a kapcsolatunk. Még jobban összekovácsolódtunk.

Caramel ráadásul így még jobban ki tudta venni a részét a mindennapokból.

– Mi, férfiak, most testközelből láthattuk, mekkora meló vezetni egy háztartást. Besegítettem, ahol tudtam, amíg engedte a feleségem. Mert miközben a porszívózás jól ment, a teregetéstől egy életre el lettem tiltva – súgta meg az énekes, akinek az állandó otthon ülés nem segített, hogy formában maradjon, az online megtekinthető koncertjére is alaposan fel kellett készülnie.

– Mielőtt vettük fel ezt a koncertet, át kellett néznem a dalokat, szinte ki kellett találnom újra, mit és hogyan szeretnék énekelni. Fizikálisan sem vagyok a legjobb formában, valljuk be, bár sosem voltam vékony, pocakosabb vagyok, mint valaha – nevette el magát Caramel.

– Össze kell szednem magam, mire megint beindul az élet, ami remélem, mihamarabb bekövetkezik már. El is kezdtem sportolni, de a harmadik edzésen lesérültem, ínhüvelygyulladásom lett, másfél hete zongorázni sem tudok.

Caramel szerint nem csak fizikailag, lelkileg is kihívás lesz az élet újraindítása.

– Ezzel az online koncerttel piciben megélhetem, milyen lesz újrakezdeni, de érzem, nem is olyan egyszerű ez, mint gondoltam – gondolkodott el.

– Meg kell tanulnunk újra jól érezni magunkat. Nekünk, előadóknak és a közönségnek is, mert az elmúlt időszak tragédiáit még nem volt lehetőségünk feldolgozni. Nekem is halt meg ismerősöm, barátom, de én újra szórakoztatni szeretnék, jóleső érzéseket adni az embereknek.

Április 24-én este kilenctől lesz látható a Színház TV-n a Caramel OnLive! című koncert, amely az énekes reményei szerint karrierje utolsó, de mindenképp legszínvonalasabb online előadása lesz.

– Próbáltunk olyan vizuális környezetet alkotni, olyan stábot összehozni, akikkel lehetett merészet álmodni és mást készíteni, mint a megszokott online koncertek. Furcsa volt, hogy a dalok között nincs visszajelzés, taps, visszacsatolás. Ezt szerintem nem lehet megszokni és én nem is akarom – mondta a felvételekről Caramel.

– Mégis átélhettem olyan katartikus pillanatokat, amikor el tudtam felejteni, hogy közönség nélkül énekelek.

Forrás: Blikk