Négy év után szakíthatott a kedvesével Varga Viktor?!
2024-06-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Varga Viktor és Zsembera Liliána közös képei két hónappal ezelőtt váratlanul eltűntek a közösségi médiából. Varga Viktor most elárulta, hogyan érzi magát.

Minden jel arra utal, hogy Varga Viktor és Zsembera Liliána négyéves kapcsolata véget ért. A különc énekes, aki számára mindig is fontos volt a szabadsága, semmilyen szinten nem szereti, ha korlátozzák vagy elköteleződésre kényszerítik. A 36 éves sztár ráadásul korábban azt nyilatkozta, 42 éves koráig nem is szeretne megállapodni, s addig nem akar komoly kapcsolatot és gyereket sem, ám onnantól kezdve bármi lehet, hiszen, ha már minden, ön magával kapcsolatos álmát megvalósította, jöhet akár a családalapítás is.

Négy év hosszú idő, és sokáig úgy tűnt, hogy Viktor és Lili jól kiegészítik egymást, éppen ezért volt meglepő, amikor márciusban a közös képeik eltűntek a közösségi oldalakról. Akkoriban Viktor nem sokat árult el a kapcsolatukról, mondván, csak kettejükre tartozik, mi történik velük.

– Amit posztolok az oldalaimra, annyit szeretnék közölni a rajongókkal és a nyilvánossággal, azon túl semmit. Ez a mi életünk, szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá. Ha bármilyen mondandóm vagy mondandónk lesz, azt az erre megfelelő helyen megtesszük. Valójában senkinek nem egyszerű az élete, minden párkapcsolatban szoktak problémák lenni. Vannak jó részei, mint ahogy akadnak rosszabb pillanatok is. Ez ilyen – fogalmazott.

Az énekes, aki a jelek szerint szakíthatott kedvesével, a hétvégén közzétett bejegyzése szerint nagyon élvezi a szingli életet, illetve azt, hogy kevesebb konfliktus van körülötte. A videójában éppen autókázott, miközben Bob Marley Everything's Gonna Be Alright című zeneszámát hallgatta és énekelte.

A párkapcsolatok tele vannak rossz ízű megjegyzésekkel, bánattal. Sértődéssel, sértéssel. Ezek többé nem férnek bele az életembe. Csak a derűt engedem be

– fogalmazott a vasárnapi Instagram-bejegyzésében Varga Viktor.