Nagy családra vágyik Szegedi Fecsó
2021-03-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szegedi Fecsó fél éve él boldog párkapcsolatban újdonsült szerelmével, Beával. Ugyan mindkettőjüknek van már gyermekük, de Fecsó tovább bővítené a „kétfős focicsapatot”.

„A kisfiam, Edward és Bea kisfia, Medox között egy év van, úgyhogy remekül kijönnek, és ezt nagyon jó látni. Most kerek így minden, de később szeretnék még egy kislányt és egy kisfiút, sőt, örökbe is fogadnék” – mondta Fecsó, aki mindig is arról álmodozott, hogy nagy családja lesz.

„Mindig is olaszos, nagy családot vizionáltam, ahol a nagypapától az unokákig mindenki együtt van a vasárnapi ebédeknél. Szeretem a nyüzsgést, akkor mindig történik valami. Úgyhogy ez a hosszútávú cél” – tette hozzá.

Mint mondta, úgy érzi, Bea személyében megtalálta azt a társat is, akivel ezt megvalósíthatja. Párja mellett boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi magát.

„Nagyon jól megvagyunk, mellette teljesen önmagam lehetek. Imádjuk a gyerekeket, és a kapcsolatunk a kezdetektől úgy működik, mintha már évek alatt összecsiszolódtunk volna. Nem látok a jövőbe, de az első frigyem kudarca után sem zárom ki, hogy újra megházasodom, főleg, ha ez fontos a páromnak, de nagy esküvőt mar nem szeretnék” – árulta el a Borsnak Fecsó.

Forrás: Blikk