Nagy Bogi az eljegyzéséről mesélt
2022-07-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nemrégiben hatalmas örömhírről számolt be a közösségi oldalán Nagy Bogi. A 20 éves énekesnő kezét a new yorki Brooklyn-hídon kérte meg szerelme.A lénykérés csodálatosan sikerült, amit Bogi Instagramra feltöltött fotója is jól mutat, így nem csoda, hogy az énekesnő most boldogan mesélte el a nagy nap részleteit az RTL Reggeli című műsorában.

Bogi a beszélgetés elején elárulta, hogy párja már jóval előbb kiutazott Amerikába egy konferenciára, ő pedig csak a legutolsó pillanatokban döntötte el, hogy utána megy, hiszen már javában készül zenekarával a nyári fellépésekre de ennél jobb döntést nem is hozhatott volna.

"Én sem tudom hogy történt, kimentünk naplementét nézni a Brooklyn-hídra és egyszer csak megtörtént. Marci mindent megszervezett. Mögöttünk sétált egy fotós is, nagyon profi volt minden. Nem számítottam rá, nagyon meglepődtem az egészen. Amikor letérdelt én csak ugrálni tudtam örömömben" - mondta boldogan az énekesnő, aki elárulta, hogy egyetlen dolgot bánt csak meg az eljegyzéssel kapcsolatban.

"Miután feltettem a fotót megnéztem a kommenteket, amit nagyon nem kellett volna. Nagyon fiatal vagyok, 20 éves vagyok ilyeneket írtak. De szerencsére mindketten egészséges szülői háttérből jöttünk, így helyén tudjuk kezelni ezeket a dolgokat. Van köztünk nyolc év korkülönbség, de egyikünk sem érzett még ilyet, úgyhogy nem volt kérdés, hogy ugyanazt akarjuk"- mesélte Bogi.


Forrás: Blikk