Nádai Anikóék két év múlva tervezik az esküvőt
2022-11-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nádai Anikó visszatér a képernyőre: november 20-tól a ValóVilág tizenegyedik évadát vezeti az RTL kettőn. De nem ez az egyetlen változás az életében, hiszen a család bővülése miatt a párjával építkezésbe kezdtek.

Júliusban született meg Nádai Anikó és Hajmásy Péter, azaz Hagyma első közös gyermeke, Alex. A pici szépen fejlődik, és éjszakánként már egyre ritkábban ébreszti fel a szüleit.

– Szerencsés vagyok, mert Peti és a családja sokat segít a baba körül. Alex nagyon jó baba, eleinte picit hasfájós volt, de most már egyre többször sikerül nyolc-kilenc órát átaludnia. A nagyobbik fiam, Patrik is lelkesen segít: a múltkor, amikor sírt a baba, odament hozzá, majd addig bohóckodott előtte, amíg Alex el nem kezdett nevetni – mesélte a büszke a anyuka, akinek a nagyobbik fia szeptemberben kezdte el az iskolát. – Egyszerűen imádja! Már most, két hónap után megtanult folyékonyan olvasni. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi leckéje lesz már elsőben, de ő lelkesen csinálja őket.

A csinos műsorvezető és párja mindenképpen szeretne idővel összeházasodni, de most más a prioritás az életükben.

– Kicsit szűkös lett az otthonunk, ezért jelenleg építkezésben vagyunk. Számunkra most ez a legfontosabb, hogy kényelmesen elférjünk mind a négyen. Terveink szerint a jövő év végére lesz kész, ezért nem hiszem, hogy az az esküvő jövőre kivitelezhető lesz. De mindenképp szeretnénk egy szép lagzit tartani, ahol hercegnőként tündökölhetek egy gyönyörű ruhában. Nekem még nem volt esküvőm, ezért semmiképp sem szeretném, hogy kimaradjon.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés

Anikó izgatottan várja már, hogy visszatérjen a képernyőre.

– A ValóVilág a szívem csücske, mert nem felejtem el, honnan jöttem. Örülök, hogy negyedszerre is lehetőséget kaptam a műsor vezetésére. Úgy érzem, feltölt ez a munka, és jóesik majda találkozás a barátaimmal és a kollégáimmal.