Nádai Anikó és Hajmásy Péter elárulták, miként tartják fenn a tüzet a kapcsolatukban
2023-01-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Nádai Anikó és Hajmásy Péter közös kisfia, Alex tavaly júliusban született meg. A pár a fellegekben jár a boldogságtól, amióta szülők lettek.

Imádnak a picivel és az Anikó korábbi kapcsolatából született 7 éves Patrikkal közös időt tölteni, de fontosnak tartják, hogy megmaradjon kettejük között az intimitás is.

– Még mielőtt Ani terhes lett, eldöntöttem, ha lesz közös gyermekünk, akkor is szakítunk időt arra, hogy a párkapcsolatunkat is ápoljuk – kezdte a Blikknek Hajmásy Péter. – A gyerekek akkor lesznek kiegyensúlyozottak, boldogok, ha azt látják, hogy a szüleik is szeretik egymást. Ezért viszont tenni kell.

Az újdonsült édesapa bevezette az életükbe, hogy Anikóval rendszeres időközönként a nagyszülőkre hagyják a fiúkat, ők pedig elszöknek kettesben romantikázni. Persze, ilyenkor sem tudnak teljesen kiszakadni a szülői létből.

– Abban állapodtunk meg, hogy minden második héten egy estét kettesben töltünk, havonta egyszer pedig elszökünk egy éjszakára valahová romantikázni. Igaz, ilyenkor se igazán tudunk aludni, túl nagy a csend, és többször felkelünk, hiába nincs velünk Alex – mesélte nevetve az egykori sportoló.

– Az első randizós estünk elég mókásra sikeredett. Három hónapos volt a fiunk, amikor Peti azt mondta, eljött az idő, hogy kicsit elszakadjunk otthonról – veszi át a szót Anikó. – Kinéztünk egy éttermet, ami csupán húsz percre volt tőlünk. Nagyjából másfél óra alatt megettük mind a három fogást, majd siettünk is haza. Amíg elvoltunk, addig is kamerán néztük Alexet, és percenként váltottunk üzenetet a nagyszülőkkel a családi csoportban. Arra viszont jó volt, hogy elkezdtük az elszakadást, és mostanra már sokkal könnyebben kezeljük, ha otthon hagyjuk – mosolyodott el Anikó.

A pár már most érzi, hogy a randijaik pozitív hatással vannak a kapcsolatukra. Hiába váltak szülővé, a közös programoknak köszönhetően fent tudják tartani a tüzet és a vonzalmat kettejük között.

– Minden szülőnek csak ajánlani tudom, hogy ezt vezessék be, mert tényleg nagy haszna van. Mi izgatottan várunk minden ilyen alkalmat, amikre készülünk is. Felöltözünk csinosan, mert tetszeni akarunk a másiknak – mondta Hajmásy. – Határozottan mondhatom, hogy a pici születése után is megmaradt közöttünk a szerelem, és nemcsak anyaként, de nőként is odavagyok Aniért. Nagyon hálás vagyok neki, amiért megajándékozott egy gyermekkel. Imádok apa lenni, az első perctől kezdve mindenből kiveszem a részem, és bármit megteszek érte. Szeretném, ha Alex ugyanúgy kötődne hozzám, mint az édesanyjához, és azt gondolom, ez meg is van közöttünk.