Mester Tamás megmutatta húsz évvel fiatalabb szerelmét
2023-01-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mester Tamásra végre rátalált a szerelem. Párja az ismert festőművész, Nagy Boglárka. A 32 éves hölgy és az énekes a közösségi oldalaikon vállalták szerelmüket. Az énekes mindig féltve őrizte a magánéletét, de korábban elárulta, hogy szeretne már párra találni, ám a családalapítás nem szerepel a tervei között.

– Valamiért az a kép él rólam, hogy nagy csajozós vagyok, de ez nem így van. Nyitott vagyok arra, hogy ismerkedjek, de nagyon nehezen leszek szerelmes. Most valahogy mégis azt érzem, az idén erre az érzésre megvan az esély – nyilatkozta korábban a Blikknek Tamás, akinek eddig nem volt szerencséje a szerelemben. Úgy tűnik, ennek most vége: az 52 éves zenész boldogan mutatta meg a közösségi oldalán, hogy párra lelt a nála húsz évvel fiatalabb festőművész, Nagy Boglárka személyében.

„Amikor már elfogadtam, hogy nekem a remetelét van megírva… akkor jött Ő” – írta Tamás, aki néhány közös, összebújós képet is posztolt.Boglárka neve sokaknak ismerős lehet, és nem feltétlenül csak a kortárs képzőművészetben jártas olvasóknak: a hölgy 2016-ban az ismert magyar vállalkozó, Habony Árpád párja volt.