Nádai Anikó betekintést engedett épülő álomotthonukba
2023-09-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nádai Anikó a közösségi oldalán részletet mutatott az épülő házukból. Már állnak a téglafalak és a helyiségek kialakítása zajlik éppen.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter másfél évvel ezelőtt találta meg azt a telket, ahol szeretnék felépíteni közös házukat. Mivel már szűkössé vált az az otthon, ahol most laknak, minél kényelmesebb, tágasabb családi fészket akarnak. Az építkezés már javában folyik a telkükön, hamarosan pedig hivatalosan is összekötik az életüket, ugyanis az esküvőre is javában készülnek. A műsorvezető nemrég a közösségi oldalán kért segítséget a rajongóitól esküvői helyszín tekintetében, hiszen elmondása szerint végül jóval nagyobb lesz a násznép, mint azt eredetileg gondolták.

Anikó az Instagram-oldalán most betekintést engedett abba, hogy halad az álomházuk építése. A rengeteg tégla között pózolt, és a kis Alexszel a kezében, hatalmas mosollyal az arcán mutatta meg, meddig jutottak eddig a munkások.

 

Már nagyon szépen haladunk… Ez az egész egy álom. El sem hiszem, hogy ilyen szerencsések vagyunk – lelkesedett az édesanya.